(GEANNULEERD) Let’s talk 90’s

Met Jeroen Post (TMF), Linda Estelle (T-Spoon) en Nance Coole (Twenty 4 Seven)
za 10 feb 2024 | 20:00
10 feb 2024
20:00
  • 10 feb 2024
    20:00
    nieuwe Luxor

De jaren 90, hoe zat dat ook alweer..? 

We maakten kennis met de mobiele telefoon, kochten aandelen en ontwikkelden een collectieve verslaving aan/van de allereerste Nederlandse soap: ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. 

Daarnaast gebeurde er op de dansvloer ook het één en ander: we zwijmelden weg op glijerige R’n’B of speelden luchtgitaar op Grunge Muziek. We zongen mee op Eurohouse en gingen los op Hardcore (al dan niet ‘Happy’). 

Nu, ruim twintig jaar later, is het tijd om terug te kijken. Dat doen we samen met artiesten die de hitlijsten domineerden in deze jaren negentig. Dit eerste seizoen geeft Jeroen Post (TMF) samen met o.a. Linda Estelle (T-Spoon) en Nance Coolen (Twenty 4 Seven) een uniek inkijkje in de manier waarop zij de jaren 90 hebben beleeft. Naast eigen hits als ‘Sex on the beach’ en ‘I can’t stand it’ worden ook verrassende versies van bekende liedjes uit de 90’s gespeeld, ondersteund door DJ Glenn B en een pianist. Verwacht een muzikale terugblik naar de jaren negentig met gesprekken over de belevenissen van deze 90’s iconen én test je 90’s kennis onder leiding van the one and only Jeroen Post. 

De Graham Norton-achtige setting, inclusief DJ on stage en de gele Flippo vleugel, maken het geheel af. En net wanneer je denkt: “wat een avond!”, dan toppen we deze af met een 60 minuten durende afterparty met MEGA90s en DJ Glenn B.