Murder on the Orient Express

Van de makers van 'The Mousetrap'
do 8 feb 2024 en vr 9 feb 2024
8 feb 2024
en
9 feb 2024
  • 8 feb 2024
    20:00
    nieuwe Luxor
  • 9 feb 2024
    20:00
    nieuwe Luxor

Na het succes van The Mousetrap komt nu hét plot-twist moord-mysterie van Agatha Christie, Murder on the Orient Express, met een absolute sterrencast naar Luxor!

 

Als er een moord wordt gepleegd aan boord van de Oriënt Express, begint de bloedstollende zoektocht naar de dader. De vraag is: zit jij op het juiste spoor? 

 

Op een winteravond stapt de bekende detective Hercule Poirot aan boord van de Oriënt Express. Net na middennacht komt de trein plotseling tot stilstand door een hevige sneeuwstorm. De volgende ochtend is er één passagier dood. Alle reizigers lijken een alibi te hebben, maar wie spreekt de waarheid als niets is wat het lijkt? Opgesloten in de trein, met de moordenaar in hun midden, richten de passagiers zich tot detective Poirot. Lukt het hem om de moordenaar te ontmaskeren voor deze weer toeslaat?

 

Stap aan boord van hét moordmysterie van het jaar en beleef de ultieme avond vol intrige, spanning, mysterie en onverwachte plot-twists. Houd je verstand erbij, want iedereen kan het gedaan hebben.. Een moordzaak die je niet snel zult vergeten. 

 

Toneelschrijver Ken Ludwig (De drie Musketiers, Crazy for You) bewerkte de klassieke thriller, met de beroemde Hercule Poirot, tot de ultieme ‘who done it’. Met een cast van uiteenlopende personages laat hij het publiek tot het einde raden wie de dader is.

 

Met: Remko Vrijdag, Frederik Brom, Lone van Roosendaal, Gerrie van der Klei, Wilbert Gieske, Ruben Brinkman, Marijn Claes, Lusanne Arts, Penny Vos en Belle Zimmerman.

Murder on the Orient Express

De pers over deze voorstelling

 

"Een bloedstollende reis op de Orient Express", "In deze samenstelling weten de acteurs en actrices een spannende show neer te zetten en deze spanning af te wisselen met goed getimede humor." - Musicalsites*****

 

"Het verhaal is vlot, spannend en heeft een verrassende plottwist. Het is een spannende Cluedo-achtbaan, waarbij je heerlijk kan genieten van het uitzicht, want het stuk staat als een huis." - Musicalweb****

 

 "De cast speelt unaniem sterk ....", "...een heerlijke avond uit met een voortreffelijke cast." - Theaterparadijs**** 

 

“REP Entertainment has transformed the well-known story into an exciting and humorous play, full of hysterics, wonder and drama, and keeps the attention until the final revelation and last piece of the puzzle. Bravo.” - Broadway World****

Credits

Remko Vrijdag

Frederik Blom

Lone van Roosendaal

Gerrie van der Klei

Wilbert Gieske

Ruben Brinkman

Marijn Claes

Lusanne Arts

Belle Zimmerman