Estas Tonne & friends

Met Hernan Suarez (Ngoni, Flutes, Percussion), Conrado Molina (Percussion).
zo 15 okt 2023 | 20:00
15 okt 2023
20:00
  • 15 okt 2023
    20:00
    nieuwe Luxor

De gitaarvirtuoos Estas Tonne (47) begon als straatmuzikant, maar bereikt met zijn betoverende mix van zigeuner-, flamenco- en klassieke muziek inmiddels de harten van miljoenen mensen in de hele wereld. Ook in Nederland brengt hij steeds meer mensen in vervoering.

Het verhaal van Tonne leest als dat van een jongensboek. Als jongen van 8 jaar pakte hij voor het eerst een gitaar op, maar toen hij zeven jaar later met zijn familie naar Israël verhuisde, legde hij het instrument weer neer. Pas na elf jaar, waarin hij onder andere zes maanden in het Israëlische leger diende, begon hij als autodidact weer met spelen. Dat deed hij toen hij in 2001 in New York van iemand een gitaar kreeg. Sinds die tijd reist hij samen met zijn gitaar de wereld rond. In het begin speelde hij voornamelijk als straatmuzikant, maar tegenwoordig treedt hij met zijn prachtige muziek wereldwijd op veel grote podia.

Zijn grote doorbraak beleefde hij met het prachtige nummer The Song of The Golden Dragon. De videoclip van dat nummer is op YouTube al meer dan 104 miljoen keer bekeken.

Deze voorstelling is te gast in Luxor Theater, waarbij Hans Rietveld Events BV de verantwoordelijke producent is en Luxor Theater verantwoordelijk is voor de kaartverkoop en locatie. 

  • Geen kaarten retour
  • Geen drankje inbegrepen
  • Geen paskortingen