Della Fox

R&B i.s.m. Cult North
LIVE@DOX
vr 13 okt 2023 | 19:00
13 okt 2023
19:00

"Della Fox" is een veelzijdige DJ/Producer & Singer/Songwriter uit Dordrecht. Opgegroeid in een muzikaal gezin, heeft Della Fox al op jonge leeftijd piano leren spelen van zijn vader. Deze vroege muzikale invloed heeft hem geïnspireerd om zijn eigen geluid te ontwikkelen en zijn creatieve pad te volgen. Met een sterke affiniteit voor R&B geeft Della Fox zijn eigen draai aan zijn sound. 

 

Op zijn 23e staat Della Fox aan het begin van een muzikale reis. Hij heeft ambitieuze plannen om veelzijdige muziek uit te brengen, waarbij hij verschillende emoties en stijlen verkent.

 

Cult North

Cult North is een opkomend initiatief dat zich richt op kunsteducatie en passie ontwikkeling, onder de jonge autodidacte makers uit Rotterdam. Wij willen deze doelgroep kennis laten maken met diverse creatieve uitlatingen om zo in te spelen op het geluksgevoel en zingeving maar ook een infrastructuur naar professionalisering creëren. We werken vanuit de vraag van onze doelgroep en maken samen programma dat aansluit op de actuele wensen. Zo streven we naar een toegankelijke kunst en cultuursector en is cultuur bij ons geen middel maar een ecosysteem waar diverse domeinen zoals ook welzijn, zorg en educatie ook aanbod komen. 

 

Live @ Dox

Kom iedere vrijdagavond genieten van Rotterdamse artiesten: live muziek in Café Doxvanaf 19.00 uur. Bekijk alle geplande edities van Live@Dox via de volgende link!

 

LIVE@DOX

 

 @cafe_dox

@dellafox

 @cult.north

 
Meer informatie over Café Dox vind je op www.cafedox.nl