GUILLAUME.

emotievolle teksten en melodieën i.s.m. Cult North
LIVE@DOX
vr 8 dec 2023 | 19:00
8 dec 2023
19:00

GUILLAUME. is een singer/songwriter/producer geboren in Rotterdam. Met zijn fluwele stem, emotievolle teksten en melodieën raakt hij het publiek. Zijn muziek bestaat uit invloeden van zijn favoriete artiesten zoals Brandy, Musiq Soulchild en Jazmine Sullivan. 

 

Cult North

Cult North is een opkomend initiatief dat zich richt op kunsteducatie en passie ontwikkeling, onder de jonge autodidacte makers uit Rotterdam. Wij willen deze doelgroep kennis laten maken met diverse creatieve uitlatingen om zo in te spelen op het geluksgevoel en zingeving maar ook een infrastructuur naar professionalisering creëren. We werken vanuit de vraag van onze doelgroep en maken samen programma dat aansluit op de actuele wensen. Zo streven we naar een toegankelijke kunst en cultuursector en is cultuur bij ons geen middel maar een ecosysteem waar diverse domeinen zoals ook welzijn, zorg en educatie ook aanbod komen. 

 

Live @ Dox

Kom iedere vrijdagavond genieten van Rotterdamse artiesten: live muziek in Café Dox vanaf 19.00 uur. Bekijk alle geplande edities van Live@Dox via de volgende link!

 

LIVE@DOX

 

 @cafe_dox

@GUILLAUME.

 @cult.north

 
Meer informatie over Café Dox vind je op www.cafedox.nl