Yara & Jafeth

I.s.m. Vocalsz
LIVE@DOX
vr 15 dec 2023 | 19:00
15 dec 2023
19:00

Een Unieke Samensmelting van Muzikale Zielen

 

Yara van de Sande Oomen, geboren op 19 oktober 1992, is een getalenteerde jazzzangeres. Ze werd geïnspireerd door artiesten als Alicia Keys, Corinne Bailey Rae en Etta James. Samen met haar broertje Jafeth deelde ze het podium en creëerde ze muzikale herinneringen. Na een korte pauze is ze nu terug om haar passie met het publiek te delen.

 

Jafeth, een autodidactische gitarist, bassist, zanger en producer, groeide op in een muzikaal huis vol gospel, disco, soul, funk en jazzy sounds. Geïnspireerd door artiesten als The Gap Band, Quincy Jones en Chic, heeft hij een unieke sound ontwikkeld met invloeden uit de jaren 70 en 80.

 

Nu hebben Yara en Jafeth hun krachten gebundeld, hun muzikale zielen samengebracht en creëren ze samen magische muziek die zowel nostalgisch als fris is. Hun samensmelting belooft betoverende optredens en een unieke muzikale ervaring.

 

Vocalsz

Stichting Vocalsz is een entertainment platform voor het promoten van opkomende Nederlandse artiesten. Vocalsz legt de focus op coaching, muziekevenementen en ondernemerschap. Stichting Vocalsz biedt verschillende gigs aan Nederlandse artiesten in Rotterdam. Zij willen in Rotterdam meer podia aanbieden waar artiesten hun talenten kunnen laten zien. In samenwerking met andere partijen wilt Stichting Vocalsz meer locaties in Rotterdam aanbieden voor artiesten uit verschillende genres en achtergrond.

Hiermee willen zij de diversiteit aan muziekaanbod in Rotterdam stimuleren. Je kunt bij Stichting Vocalsz terecht voor o.a. consulting of muziek ondernemerschap. Stichting Vocalsz biedt multidisciplinaire coaching aan artiesten & muzikanten.

 

Live @ Dox

Kom iedere vrijdagavond genieten van Rotterdamse artiesten: live muziek in Café Dox tussen 17.00 en 19.00 uur. Bekijk alle geplande edities van Live@Dox via de volgende link!

 

LIVE@DOX

 

 @cafe_dox

@jafethoomen

@Yara&Jafeth

 @vocalsz_

 

 
Meer informatie over Café Dox vind je op www.cafedox.nl