Steefs O.2 Show

Met o.a. Richard Groenendijk, Loes Luca en Anne-Marie Jung
do 23 mei 2024 - za 25 mei 2024
23 mei 2024
-
25 mei 2024
 • 23 mei 2024
  20:00
  oude Luxor Theater
 • 24 mei 2024
  20:00
  oude Luxor Theater
 • 25 mei 2024
  15:00
  oude Luxor Theater
 • 25 mei 2024
  20:00
  oude Luxor Theater

Spiksplinternieuwe reis door Operetteland 

O. staat voor zuurstof in de tweede editie van Steefs O. Show. Zuurstof is net als humor, schoonheid en muziek van levensbelang, zeker in turbulente tijden. Steef de Jong heeft deze elementen samengevoegd in een nieuwe wervelende operette-revue: Steefs O.2 Show.

Steef neemt je samen met Richard Groenendijk, Loes Luca, Anne-Marie Jung, Laetitia Gerards, Arturo den Hartog, het DoelenEnsemble en het Luxor Musicalkoor mee op “Ein Spaziergang durch das Land der Operette”. Oftewel, een wandeling door de wondere wereld van operette. Een genre dat hier zo goed als verdwenen was, maar weer helemaal terug is. En hoe!

In Operetteland is alles op loopafstand en ben je in een paar noten in een ander land. Zo ontmoeten we op onze wandeling Gräfin Mariza, die naar haar landgoed is teruggekeerd om even verlost te zijn van al haar aanbidders. We horen Tassilo, een aan lagerwal geraakte Hongaarse baron die nu de tuinman is van de gravin. In Rusland zijn we getuige van het liefdesverhaal van de Zarewitsch, de zoon van de tsaar. En je weet maar nooit waar de wandeling je verder nog brengt…

Met muziek van onder andere Franz Léhar, Emmerich Kálmán en Johann Strauss.

 

Benieuwd naar O. Festival for Opera. Music. Theater.? Alle voorstellingen van Steefs O.2 Show zijn ook te bezoeken met een O. dagticket (€35,-). Kijk voor meer informatie op o-festival.nl/tickets.

 

 • Geen paskortingen
 • Geen drankje inbegrepen
Steefs O.2 Show