Club Haug X Luxor: Daan van der Hoeven

Hooghouden
wo 18 sep 2024 | 20:00
18 sep 2024
20:00
  • 18 sep 2024
    20:00
    oude Luxor Theater

“Wanneer heb je nu eens je eigen show?!” Nou nu dus. Vooralsnog eenmalig én in het oude Luxor Theater. Dus mis het niet!

 

De laatste maanden heb ik veel dubbel shows en try outs gespeeld om zo tot een show van een uur te komen. Ben je recent al eens bij mijn shows wezen kijken? Dan heb je al veel gezien. Vond je dat leuk? Kom dan vooral nog eens! Heb je mij nog nooit gezien? Kruip dan onder je steen vandaan en koop een kaartje.

 

Support act: Finn Visser

Finn Visser heeft over alles een mening. Jij ook, maar Finn heeft een andere - en de microfoon trouwens. Zijn hilarische zielenroerselen waren goed voor zowel de publiek- als de persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Iets wat hij te danken heeft aan het publiek en zijn persoonlijkheid. Finn verandert zware onderwerpen in vederlichte oneliners en dagelijkse futiliteiten worden net zo lang uit elkaar getrokken, totdat de zin dan wel onzin ervan duidelijk is. 

Club Haug X Luxor: Daan van der Hoeven

Deze voorstelling is onderdeel van het Club Haug X Luxor comedyfestival. Na een meer dan succesvolle editie in 2023 keert het festival weer terug. Elke show zie je nieuwe comedians die jou weten te vermaken met hun gevatte humor, hilarische grappen en onverwachte wendingen.