Weergave opties
 • Borrelnootjez

  ‘EL7EBS’ (GEVANGENIS)
  wo 18 sep 2024

  Wat gisteren nog oké was, is vandaag not done. In "EL7EBS" (GEVANGENIS), de comedy theatershow van BORRELNOOTJEZ, is Nederland veranderd in een dystopische dwangbuis waar je niets meer mag zeggen over iets of iemand. Voor Arnold, MischMisch, Fatah, Reza, Fou3ad en een hele stal aan nieuwe typetjes staat hun bestaan op het spel. Kunnen zij nog zijn wie ze waren of gaan zij gebukt onder het nieuwe regime?

   


  Met de nieuwe show ‘EL7EBS’ is niet lachen, onmogelijk. De BORRELNOOTJEZ slepen je door een proces van ondervraging, rechtbanktorries tot aan de bajes mee. Met dit keer nog meer typetjes, absurde situaties, muziek, zelfspot en een flinke dosis slapstick geven Khalid en Hamza je een kijkje in hun schizofrene hoofden. ‘Of mag je dat niet meer zeggen?’

   


  Na de show zien Khalid & Hamza je graag bij de “Politie line-up” voor een meet en greet!

   

  • Geen paskortingen
 • Club Haug X Luxor: Daan van der Hoeven

  Hooghouden
  wo 18 sep 2024

  “Wanneer heb je nu eens je eigen show?!” Nou nu dus. Vooralsnog eenmalig én in het oude Luxor Theater. Dus mis het niet!

   

  De laatste maanden heb ik veel dubbel shows en try outs gespeeld om zo tot een show van een uur te komen. Ben je recent al eens bij mijn shows wezen kijken? Dan heb je al veel gezien. Vond je dat leuk? Kom dan vooral nog eens! Heb je mij nog nooit gezien? Kruip dan onder je steen vandaan en koop een kaartje.

   

  Support act: Finn Visser

  Finn Visser heeft over alles een mening. Jij ook, maar Finn heeft een andere - en de microfoon trouwens. Zijn hilarische zielenroerselen waren goed voor zowel de publiek- als de persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Iets wat hij te danken heeft aan het publiek en zijn persoonlijkheid. Finn verandert zware onderwerpen in vederlichte oneliners en dagelijkse futiliteiten worden net zo lang uit elkaar getrokken, totdat de zin dan wel onzin ervan duidelijk is. 

 • Club Haug X Luxor: Best of Stand-Up XL

  Comedyfestival door hét stand-up podium van Rotterdam
  do 19 sep 2024
  -
  za 21 sep 2024

  Hou je wel van een avondje stand-up comedy? Tijdens dit comedyfestival staan de beste comedians uit het land een week lang op het podium van het oude Luxor Theater. De avonden worden geprogrammeerd door hét stand-up comedy podium van Rotterdam; Comedy Club Haug. 

   

  Na een meer dan succesvolle editie in 2023 keert het Club Haug X Luxor comedyfestival weer terug. Elke show zie je weer nieuwe comedians die jou weten te vermaken met hun gevatte humor, hilarische grappen en onverwachte wendingen. 

   

  Niets missen van dit bijzondere comedyfestival? Met de Club Haug X Luxor Passe-partout bezoek je alle drie de avonden inclusief een mooie korting! Benieuwd? Je koopt je passe-partout op deze pagina.

   

  Line-up

  Donderdag 19 september

  Stephen Bell, Teun van der Elzen, Joël Gideon, Sjoerd Janssen, Diederik Zuurmond & Alina Sharipova. MC: Berit Companjen.

   

  Vrijdag 20 september

  Nira Tal, Marie Koet, Victor Luis van Es, Ric Diez, Davine Perik & Daveson Ignatia. MC: Daan van der Hoeven.

   

  Zaterdag 21 september

  Martijn Crins, Vincent Geers, Russel Hicks, Céline Shcrama, Felix van den Berg & Wina Ricardo.

 • Bianca Del Rio

  Comedy-koningin en RuPaul’s Drag Race-winnaar
  di 1 okt 2024

  Comedy-koningin en RuPaul’s Drag Race-winnaar Bianca Del Rio kondigt officieel haar terugkeer aan naar Nederland met haar nieuwe stand-upcomedy tour, "Dead Inside".

   

  De stand-up tour van deze doorgewinterde komiek zal gaan over politiek, popcultuur, politieke correctheid, actuele gebeurtenissen en cancel culture. Daarnaast gaat ze het dagelijks leven belichten door de ogen van iemand die "van binnen dood is" en overal humor in ziet.

   

  Bianca: "I'm coming out of my crypt and hitting the road again to remind everyone that I'm still DEAD INSIDE! If you enjoy irreverent humour, like sparkly costumes, and are NOT easily offended...this is the show for you!"

   

  Fans kunnen verwachten dat hun favoriete zelfverklaarde "clown in a gown" terugkeert naar het podium met dezelfde razendsnelle humor en scherpe tong waar ze van zijn gaan houden. Bianca is een pro in het vermaken van de massa, en het publiek kan uitkijken naar veel interactie tussen deze comedy-icoon en haar publiek. Immers, wanneer de "Joan Rivers of the Drag World" een microfoon in haar hand heeft, is niemand meer veilig.

   

  • Geen paskortingen
  • Geen drankje inbegrepen
  • Geen tickets retour
 • Roué meets Sally again

  Roué Verveer presenteert Sally the Rising Star
  Surinaams gesproken
  zo 6 okt 2024

  'Roué meets Sally’ was een groot succes en daarom kon een vervolg niet uitblijven, ‘Roué meets Sally again’!


  Roué Verveer presenteert Sally the Rising Star met haar nieuwe onemanshow ‘Alles is te verwachten’. Sally is de stand-up comedy-sensatie van Suriname en verovert nu ook Nederland. Pittig, vlot, vol zelfspot maar vooral heel erg grappig. Bai yu karta snel fu kon lafu en prisiri!

   

  Let op! Surinaams gesproken.

 • Kor Hoebe

  KORDAAT
  vr 11 okt 2024
  en
  za 16 nov 2024

  Ontmoet Kor Hoebe, hij lijkt op Boris Becker en ziet eruit als een Duitser, zo zegt hij ook zelf. Toch is Kor half Nederlands en half Pools! Nu komt hij met zijn eerste avondvullende show. Dit unieke podiumbeest is een echte stand-up comedian, bekend om zijn hilarische interactie met het publiek. Hij stond al voor menig uitverkochte comedyclub in heel Nederland.

   

  Kor werkt zijn leven lang al in jeugdgevangenissen, dus hij zit vol bijzondere verhalen. Hij brengt een super interactieve en veelzijdige show. Maak je klaar voor zowel meeslepend cabaret als korte, pittige grappen, typerend voor stand-up comedy.

 • Cem Yilmaz

  CMXXIV
  do 17 okt 2024
  en
  vr 18 okt 2024

  De grootste Turkse stand-upcomedian aller tijden komt in 2024 in het kader van zijn Europese tour naar Europa. De meester komiek, Cem Yilmaz, is na een pauze van 3 jaar weer terug als nooit tevoren. Dat de stand-upcomedian populair is blijkt weer eens uit het feit dat al zijn voorstellingen in Turkije in maar liefst 9 minuten waren uitverkocht.

   

  Cem Yılmaz start zijn Europese Tour in Duitsland op 02 oktober 2024. De geliefde komiek doet daarna verschillende steden in Europa aan. En ook Rotterdam staat op zijn lijstje. 

   

  Blok je agenda alvast! Het gaat een onvergetelijke avond vol plezier worden.

  • Geen kaarten retour
  • Geen paskortingen
  • Geen drankje inbegrepen

   

  Let op!

  De rijen 1 t/m 5 worden als Premium tickets verkocht. Deze tickets zijn niet te koop via Luxor Theater maar kunnen gereserveerd worden bij Sahmeran Entertainment via 06-14961621.

   

   

  Het lang verwachte moment voor vele Cem Yılmaz fans is aangebroken! 

 • Bert Visscher

  Dat zie je een ander niet doen
  wo 23 okt 2024
  -
  za 26 okt 2024

  Waar was je nou Visscher? Ja sorry hoor! Moest even door een pandemie en een winterslaap heen. En dan toch weer het podium op? Natuurlijk, ik laat u toch niet in de steek om vervolgens geruisloos richting Geraniums en Bingo te rollen.

  Met 42 jaar theater in het hoofd kom ik met plezier weer langs. En misschien was dat het dan wel. Ben ook geen 60 meer. Vandaar dat we ook even het verleden induiken. Van Barbie Ken tot bloemschikken en van de klushoek (de helm!) tot de stotterende man van motorclub No Calendar. Wie weet.

  Samen met nieuwe idioterie en materiaal dat het nooit heeft gehaald, moet het wel een typische Visscheravond worden!

   

  • Geen paskortingen

  WAAR WAS JE NOU?

 • Supergaande Live

  Supergaande van je beeldscherm naar het theater!
  vr 25 okt 2024
  en
  za 26 okt 2024

  Supergaande is een waar begrip binnen de Nederlandse popcultuur en is al jaren niet meer weg te denken van alle social media platformen. Met meer dan 800.000 abonnees op Youtube en ruim 2 miljoen volgers op TikTok, zijn ze een van de grootste entertainment kanalen van Nederland. Maar Nesim, Qucee, Fraasie en Ta Joela gaan hun vertrouwde omgeving van het internet inruilen voor het toneel... Supergaande gaat namelijk de theaters in!

   

  En ze nemen hun succesvolle formats zoals ‘Supergaande Freestyle’ en ‘Accepteer de Punchline’ gewoon mee het podium op. Deze talentvolle groep is fantastisch op elkaar ingespeeld en weet iedereen voor zich te winnen met hun humor en aanstekelijke energie.

   

  Verwacht een show vol humor, muziek, improvisatie, comedy en heel veel interactie met het publiek. Een unieke kans voor alle fans om hun online helden en favoriete formats eindelijk eens live te zien!

 • Martijn Koning

  Overkill
  za 9 nov 2024

  Martijn Koning dendert het liefst door, door de actualiteit en door het leven van alledag. 
  Om het van zich af te schudden, en er de spot mee te drijven. 
  Daarbij blaast hij het liefst de kleinste dingen enorm op, en de grote zaken noemt hij bij voorkeur achteloos in een bijzin.

   

  Liever dan de mens, bestudeert Martijn Koning de dieren.

   

  Van de bultrugwalvis tot de haarfolikelmijt, geen groter plezier dan Martijn ermee aan de haal te zien gaan.

   

  Waar ben je in betere handen dan bij iemand die het ook niet weet, maar die je wel keihard laat lachen….? 

  “Met schuimend spelplezier zet Koning zijn verbazing en overtuigingen neer” (NRC)

 • Thomas van Luyn

  De Grote ADHD Experivaganza
  do 14 nov 2024

  Een nieuwe voorstelling. Of nou ja, eigenlijk meer een presentatie. Of wacht, beter een belevenis. Ja! Een belevenis. De mensen laten meemaken hoe het is. Of voelt, ofzo. Om ADHD te hebben. Een immersive experience... Maar niet langer dan een uur, anders wordt hij onrustig. En dan maar één maand, elke dag in een ander theater. Hahaha. Ja. Nee. Dat is gek. Ja, ok doen we. Géén voorstelling dus. Meer een ervaring. Voor iedereen. Of nou ja, iedereen? ADHD dus. Jeetje. Een label. Hoe goed dat is, en slecht. Niet te lang. Doorpraten. Muziek? Ja! Muziek. (Opschrijven.)  Als een belevenis. En er moet een neuroloog bij. Of iemand die er de wetenschap bij doet. Hebben we die? Uhhhm. Ok, doen we het zo: Thomas van Luyn is terug in het theater. Noem het geen nieuwe voorstelling maar een experivaganza. Waarin je leert wat ADHD is. En waarmee je kan voelen hoe het is om ADHD te hebben. Hee, een vogeltje.

  Credits

  Spel: Thomas van Luyn

  Regie: Pieter Tiddens

 • Srefidensi Comedy Show

  Met onder andere Roué Verveer, Jörgen Raymann, Deng Boy, Rayen Panday, Murth Mossel, Jetty Mathurin
  Surinaams gesproken
  zo 24 nov 2024

  De Srefidensi Comedy Show nu ook in Rotterdam! Na 10 jaar uitverkochte voorstellingen in Amsterdam, komt deze show naar het oude Luxor Theater.

   

  Elk jaar vieren we de onafhankelijkheid van Suriname groots met geweldige comedians. Onder andere Roué Verveer, Jörgen Raymann, Deng Boy, Rayen Panday, Murth Mossel, Jetty Mathurin en opkomend talent zorgen voor een avond vol hilariteit in deze geweldige stand-up comedy show!

   

  A san o bos! Dan na wan hiep hiep hiep hoerééé!

   

  Let op: Surinaams gesproken! Mis het niet!

 • De Cabaret Club

  Line-up show met nieuw talent en oude rotten!
  di 10 dec 2024

  Wat bekt dat lekker, nietwaar? De Cabaret Club! Ga genieten van een superleuke en te gekke line-up show. Getalenteerde cabaretiers bieden jou een theaterbeleving die je lang bij zal blijven. Op deze avond zie jij vier verschillende mini cabaretvoorstellingen voor de prijs van één. De uitgelezen kans om kennis te maken met nieuw talent en ervaren cabaretiers. Geen avond is hetzelfde. We houden de line-up altijd geheim.

   

  Laat je verrassen. Ga het avontuur aan. Kom naar de club, De Cabaret Club! 

 • Dolf Jansen

  Ongewone Nederlander
  vr 20 dec 2024

  Dolf Jansen is toe aan zijn 35e oudejaarsvoorstelling! 

  Ongeveer. 

  Over 2024. 

  Exact.

  2024: het jaar waarin de ‘gewone Nederlander’ zijn maar ook haar opmars voortzet. In de media, op de socials, zelfs in de politiek is ze aanwezig, en soms bepalend.

  Dolf vraagt zich af: als de gewone Nederlander bestaat, hoe ziet dat er dan uit, qua kleding en kapsel en wat er op je barbecue ligt. En, zeker zo belangrijk, wat betekent het als je het níet bent? Als je niet aan De Normen Der Gewone Nederlander voldoet...?

   

  Oudejaars 2024 zal natuurlijk ook raken aan ons langverwachte nieuwe kabinet, de man die Amerika gaat leiden, de weg van oorlogen naar vrede, hoe Lil’Kleine te bestrijden, sneeuwkanonnen in Zwitserland, seksspeeltjes bij de Hema en mensen die wel kinderen willen MAAR NIET DE HELE TIJD. 

   

  Oudejaars 2024: eerst 80 minuten stand up, de rest is toegift. 

  Met poëzie waar nodig en improv waar mogelijk. 

   

  Oudejaars 2024: voor gewone en ongewone Nederlanders.

   

 • Roué Verveer

  A very funny Christmas (Ugly Christmas Sweater Edition)
  za 21 dec 2024
  -
  zo 22 dec 2024

  Kerst is de favoriete feestdag van bijna alle Nederlanders, maar al helemaal van comedian en ‘Mr. Christmas’ Roué Verveer. En zeg je Kerst, dan zeg je een nieuwe kerstshow van Roué Verveer. Ouderwetse gezelligheid verpakt in een hartverwarmend, heerlijk feel-good spektakel vol met comedy, zang, dans, prachtige verhalen en een live band.

   

  Dit jaar de 4e editie van A very funny Christmas en die staat in het teken van de ugly christmas sweater. Dus trek je mooiste, foute kersttrui aan en komt allen tezamen voor deze ultieme kerstshow. 

   

  All Roué wants for Christmas... is YOU!

   

  All Roué wants for Christmas... is YOU!

 • Pieter Derks

  Oudejaarsconference
  vr 27 dec 2024
  -
  zo 29 dec 2024

  Moeten we hier nog iets over uitleggen? Het jaar is (bijna) voorbij, het land snakt naar verlossing, naar iemand die op magistrale wijze alle gebeurtenissen in een ander licht kan zetten, onze woede in woorden kan vatten, onze wanhoop in poëzie kan omtoveren, iemand die in elke grap een rake klap uit kan delen, die ons lot kan bezingen en ons hart kan verzachten en ons troost en verlichting kan brengen, en daarnaast ook nog een puike oliebol kan serveren. Maar goed. Pieter Derks is ook leuk.

   

  Op 28 en 29 december zijn er TV-opnames van de voorstelling.

 • Christel de Laat

  En door!?
  Reprise
  do 2 jan 2025
  -
  zo 5 jan 2025

  ‘En door!?’ was voorheen het levensmotto van Christel de Laat. Niet mauwen, geen tijd verliezen, het leven wacht, en voor niks gaat de zon op. Die instelling heeft haar ver gebracht. Maar liggend in de beugels van de gynaecoloog realiseerde Christel zich dat het misschien beter is om juist wat vaker stil te staan en gewoon te voelen. 

   

  In haar nieuwe voorstelling En door!? is het daarom hollen of stilstaan. Hilarische verhalen, intieme ontboezemingen, schuimbekkende frustraties en verstilde momenten wisselen elkaar in hoog tempo af. 

   

  Kortom, typisch De Laat. En door!?

 • Kasper van der Laan

  De Weg Naar SuccesGeluk
  di 14 jan 2025

  Kasper van der Laan neemt een korte pauze van zijn cabaretvoorstellingen en pakt tijdelijk zijn ware passie op: coaching. Hij heeft de gouden formule voor een succesvol en gelukkig leven ontdekt en staat - exclusief in januari - in het Luxor Theater voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen

   

  Inspirerend. Motiverend. En mét PowerPoint. Laat Kasper je gids zijn op de weg van zelfhulp en persoonlijke groei. Stop met goede voornemens en leer wat echt werkt. Dit is meer dan een theateravond, dit is een kans om je leven te veranderen. Dus kies voor jezelf en kies voor goeroe Kasper van der Laan.

   

  Maak jij van 2025 jouw beste jaar ooit? 

   

  “Succes is de sleutel tot Geluk als Geluk de sleutel is tot Succes.” - Kasper van der Laan 

  Kickstart jouw nieuwe jaar met supercoach Kasper van der Laan

 • Tim Hartog

  FRICTIE
  wo 15 jan 2025
  en
  do 16 jan 2025

  Wie de Rotterdamse Comedy Club Haug weleens bezoekt, weet dat geen comedian in Nederland zijn publieksparticipatie zo in de vingers heeft als Tim Hartog. Middels zijn social media kanalen heeft hij de afgelopen jaren een flink publiek weten op te bouwen. Door het verzorgen van de allereerste Rijnmondse Oudejaarsconference (2023) en een finaleplaats in ‘De Slimste Mens’ groeit zijn publiek alleen nog maar verder. Hoogste tijd om zijn vleugels uit te slaan, want Tim is er klaar voor!

   

  Op het eerste gezicht is Tim een sympathieke man met deugdelijke normen en waarden. Maar deze beroepspiekeraar die opgegroeid is in Rotterdam-Zuid is een wandelend vat vol tegenstrijdigheden. En juist die tegenstrijdigheden maken Tim een observerende cabaretier die speelt met aannames en vooroordelen. Iedereen wil een zo leuk en comfortabel mogelijk leven leiden. Dit bereik je alleen niet door zoveel mogelijk te consumeren. We moeten dus wel de confrontatie aangaan met onszelf en met de wereld om ons heen. Gelukkig maar, want zonder wrijving krijg je geen glans. 

   

  Tim studeerde in 2010 af aan de Koningstheateracademie en stond in de finale van het Leids Cabaret Festival. Hij is een graag geziene gast in het Nederlandse comedycircuit en daarnaast ook een veelgevraagd presentator. Op televisie was hij te zien bij ‘The Comedy Factory’ en ‘De Grote Improvisatieshow’. Hij speelde op grote festivals zoals Paaspop en Lowlands. Met zijn ontwapende charme en een hoge dosis grappen weet hij ieder publiek in te pakken.  

   

  Eerder geschreven over Tim:

   

  • "Hartog zegt in zijn show: ‘Als je niks te melden hebt, zeg dan niks’, maar Hartog heeft zeker wat te melden." - Cabaret.nl
  • Tim is een echte stand-upper, gezien zijn interactie met het publiek en de hoge dosis grappen. Tegelijkertijd bevat zijn voorstelling ook een rode draad.” - Juryrapport Leids Cabaret Festival
 • Tineke Schouten

  De Schouten schoenen aan
  vr 24 jan 2025
  -
  zo 26 jan 2025

  Tineke Schouten trekt de stoute schoenen aan! Ze gooit haar show nu eens over een andere boeg. Ze verstopt zich niet alleen achter een kostuum, nee: je ziet meer Tineke zelf, dingen die haar bezighouden. Met de billen bloot! Ze heeft roerige tijden achter de rug, de wereld staat op zijn kop. Hoe hang je dan nog de slingers op? En, heeft Tineke dan echt een fetisj voor schoenen, telefoons of computers? Misschien moet ze eens haar ongezouten mening geven of een dieper gesprek voeren! Natuurlijk gaat Tineke samen met het publiek de boel relativeren en lachen om onze eigen tekortkomingen. Gelardeerd met de mooiste liedjes, begeleid door eersteklas muzikanten. Tineke op haar best

  Wegens succes verlengd!

 • Kommil Foo

  Het Concert
  za 8 feb 2025

  Tijd voor muziek! 

   

  Tijd voor 2 broers die avond aan avond hun duivels ontbinden en doen waar ze goed in zijn: zingen alsof hun leven er van af hangt!

   

  Met een paar welgemikte woorden een zaal laten bulderen van het lachen, om dan, met één blik, één noot, één minuscuul gebaar, diezelfde zaal muisstil te krijgen. 

   

  Dat ook.

   

  Mich en Raf Walschaerts met een splinternieuwe plaat onder de arm en een handvol virtuoze muzikanten in hun achterzak.

   

  De hits, maar ook veel nieuw werk. Veel nieuw werk maar ook de hits.

   

  Het Concert: Kommil Foo mét band!

  Credits

  Alano Gruarin: piano

   

  Bruno De Groote: gitaren

   

  Toni Vitacolonna: drums

   

  Dieter Limbourg: sax, dwarsfluit

   

  Licht en geluid: Koen Bellens, Bart de Koster, Lieven Gijs

 • Jan Jaap van der Wal

  Mijn vlakke land
  do 13 feb 2025
  en
  vr 14 feb 2025

  Vanaf de kathedraal van Antwerpen kun je met schoon weer Nederland zien liggen. In 2015 verloor Jan Jaap van der Wal zijn hart aan een ander land: België. De inmiddels erkende vreemdeling woont in Vlaanderen en maakt daar shows in het theater en op TV. 

   

  Maar je roots kun je niet verloochenen, dus keert Jan Jaap dit seizoen terug naar de Nederlandse theaters. Met een blik van een ‘buitenstaander’ zie je net weer andere dingen. Wat kunnen de ‘Ollanders’ leren van de Vlamingen en andersom? Want de Hollandse directheid en duidelijkheid worden soms gemist. 

   

  Op z’n Vlaams zou je zeggen: Ja, awel, t zou leuk zijn als u misschien, maar zie maar hoor, allez naar de show komt kijken eventueel. Op z’n Hollands: Jan Jaap is terug en daar moet je bij zijn.

   

   

 • Jawad Es Soufi

  SLOEGIE!
  Première
  za 15 feb 2025

  Als een komeet kwam Jawad Es Soufi drie jaar geleden het theater in. Sindsdien verkoopt hij zijn voorstellingen strak uit. Niemand verlaat de zaal zonder kramp in de kaken van het lachen én een portie originele nieuwe inzichten over mens en maatschappij.

   

  Na de succesvoorstellingen Waarom ben jij zo? en Harira komt Jawad weer met een nieuwe show. In dit programma wordt het begrip opvoeding eens goed onder de loep genomen. 

   

  Jawad gaat in op de rol die je ouders hebben in je leven, over zijn eigen vaderschap en hoe verschillende stijlen van opvoeden ons vormen tot wie we zijn. Hoewel Jawad altijd een diepere boodschap heeft met zijn verhaal, kan het niet anders dan dat ook deze voorstelling weer voor veel hilariteit in de zaal zal zorgen.

   

 • Lisa Ostermann

  Makkelijk in de omgang
  di 18 feb 2025

  Makkelijk in de omgang. Veel mensen vinden dat ze het zijn. Weinig mensen zijn het. Lisa Ostermann is het! Deze voorstelling zal het definitieve bewijs leveren. Wordt niet makkelijk, verwacht men. Maar wel grappig.

   

  Lisa Ostermann won in 2020 alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2021. Lisa combineert scherpe grappen met bitterzoete liedjes en onverwachte wendingen. “Een overrompelend talent,” noemde de Theaterkrant haar, naar aanleiding van haar eerste voorstelling. En nu is ze terug. Met ‘Makkelijk in de omgang’. De voorstelling die aardig zijn weer sexy gaat maken.

   

  • Geen paskortingen
 • Rundfunk

  Schau
  Reprise
  do 20 feb 2025
  -
  za 22 feb 2025

  Na een uitverkochte tournee het afgelopen theaterseizoen is Rundfunk terug met Schau. Nog grootser en scherper!

   

  De derde van Rundfunk. Echt een Schauschau. Een schauwy Schauschau. Welbeschaud beschauen we deze Schau schauwieschau als onze schauste Schau. Wees toeschauer van dit Schaubizzspektakel, want het schau wel eens een afschauelijk schaurmant Schauspel kunnen worden. Dus hup, Schauders eronder en zeg tegen de taxischauffeur: op naar de Schauburg!


  Rundfunk

  Het duo Rundfunk (Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde) beleefde een droomdebuut. Na de succesvolle televisieserie ontving hun eerste theatervoorstelling Wachstumsschmerzen een vloedgolf aan lovende recensies, ontstond er een ware run op de kaarten en wonnen ze de Neerlands Hoop 2018. Voor hun tweede voorstelling Todesangstschrei werden zij genomineerd voor de Poelifinario. Hierna volgde de bioscoopfilm Jachterwachter en de televisieserie Duco en Roy. Afgelopen theaterseizoen maakten ze hun derde voorstelling, Schau, en speelden ze avond aan avond voor uitverkochte zalen.

   

  Waarschuwing voor bezoekers met epilepsie: in de voorstelling Schau zitten stroboscopische lichteffecten.

   

  • Geen paskortingen

   

  Credits

  Met: Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde
  Tekst, concept: Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde
  Regie: Peter van de Witte
  Decorontwerp: Janne Sterke
  Lichtontwerp: Bart van den Heuvel
  Kostuumontwerp: Esmeé Thomassen
  Choreografie: Daan Wijnands
  1e Inspeciënt / licht: Wouter Moscou
  Geluid: Rick Arkes
  Producent: More Theater Producties
  Tourneeplanning: Senf Theater

 • Rayen Panday

  Karma
  wo 5 mrt 2025

  Vol energie vliegt Rayen over het podium. Hij geeft ons een komische kijk op serieuze onderwerpen. Deze stuiterbal mét inhoud zorgt dat iedereen zijn verdiende loon krijgt.


  Je verdiende loon krijgen is iets wat we een ander toewensen, maar vrijwel nooit onszelf. Karma kennen we toe aan het universum. Rayen weet wel beter: we beslissen zelf waar en wanneer karma ingezet moet worden. En vooral bij wie.

  Karma is van oorsprong een principe dat verwijst naar het verrichten van daden. Het betekent letterlijk ‘handeling' en kent geen goed of kwaad. Maar goed, meer daarover in de voorstelling. Rayen creëert een show vol verhalen, comedy, actualiteit en muziek. Geen dans. Waarschijnlijk geen dans. Dat hangt toch wel een beetje van zijn karma af.

  Rayen deed in 2008, tijdens zijn rechtenstudie, mee aan een open podium voor stand-up comedy. In datzelfde jaar won hij de Persoonlijkheidsprijs in de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Sindsdien is Rayen actief als stand-up comedian en cabaretier.

  In 2010 werd hij een vaste kracht van ‘Comedy Café Amsterdam’ en begon hij aan zijn eerste avondvullende cabaretprogramma te werken. In februari 2023 had Rayen zijn zesde voorstelling ‘Focus’ afgerond.

 • Klaas van der Eerden

  Blijven drijven
  vr 7 mrt 2025

  Na tien jaar is Klaas van der Eerden terug in het theater met Blijven drijven: een energieke comedyshow met sketches, typetjes, muziek en misschien wel dans…


  Klaas was de afgelopen jaren vooral te zien op tv, onder meer in Foute Vrienden en CupCakeCup en te horen op de radio bij de ochtendshow van Radio 538. Iedere morgen om 4.15 uur op en dan vrolijk achter de microfoon kruipen, Klaas kan dat.

   

  Waar komt toch die onbedaarlijke gedrevenheid vandaan om iedereen voortdurend te vermaken en aan het lachen te krijgen? En stond dit levenslot, door een noodlottig ongeval in zijn familie, eigenlijk niet al vanaf zijn geboorte vast? In dit theaterprogramma probeert Klaas antwoord te geven op deze vraag. Eén ding staat als een paal boven water: hij zal altijd blijven drijven.

   

  Over Klaas
  Klaas van der Eerden is cabaretier en presentator voor televisie en radio. In 1999 won hij zowel de jury als de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunstfestival, waarna hij gedurende vijftien jaar maar liefst zeven avondvullende cabaretprogramma’s maakte waaronder Extreem!, Wortels en Breedbeeld.

   

  In 2014 besloot hij zich te focussen op zijn radio en televisiecarrière. Op televisie kreeg hij onder andere bekendheid als één van de Foute Vrienden en als presentator van de CupCakeCup.

   

  Vanaf 2018 tot en met 2023 was hij veelvuldig te horen als sidekick op Radio 538. De laatste 2 jaar van deze periode presenteerde hij dagelijks samen met Wietze de Jager De ochtendshow.

  Credits

  Regie: Margot Ros
  Muziek: Jan en Keez Groenteman
  Techniek: Seth Mook
  Mental coach: Jochem M.
  Foto campagnebeeld: Mark David

 • Veldhuis & Kemper

  Kunnen het niet laten
  vr 14 mrt 2025
  en
  za 15 mrt 2025

  Hoeveel roze olifanten heb jij in de kamer staan? Ofwel, wat kan je maar beter niet met familie, vrienden of je partner bespreken omdat het anders gedoe of zelfs ruzie wordt? Voor hun fonkelnieuwe cabaretprogramma hebben Veldhuis & Kemper besloten de roze olifanten allemaal zorgvuldig op te bergen en elkaar helemaal te laten. Allebei lekker in hun eigen ‘safe space’. Wel zo rustig. Althans, dat denken ze. Want echte vrienden kunnen elkaar natuurlijk helemaal niet laten. Gelukkig maar voor ons, want het levert weer een hilarische, herkenbare en schurende avond topcabaret op!

  Credits

  Tekst & Muziek 

  Veldhuis & Kemper 

   

  Regie

  Geert Lageveen

 • Henry van Loon

  Keanu
  do 20 mrt 2025
  -
  za 22 mrt 2025


  In Keanu gaat Henry van Loon dieper in op de overeenkomsten tussen de Amerikaanse acteur Keanu Reeves en hemzelf. Keanu Reeves schitterde in films naast sterren als Charlize Theron en Al Pacino, en Henry van Loon niet. 


  Keanu is een unieke voornaam en betekent ‘koele wind over de bergen’. Henry (afgeleid van Hendrik, een van de meest voorkomende Germaanse voornamen) betekent ‘woonerf’.


  Henry is in het bezit van een vintage shirt met de afbeelding van Keanu Reeves erop. Keanu Reeves weet voor zover bekend niet eens van het bestaan van Henry af. 


  Maar waarschijnlijk hebben zowel Keanu Reeves als Henry als jij weleens het gevoel dat je vastzit in een Matrix. Alsof de wereld een simulatie is. Een montage van onzinnige, nutteloze, inwisselbare momenten, waar je maar op één manier uit kunt ontsnappen: Lachen.


  Heel. Hard. Lachen. 


  Kom ook. Take the blue pill en beleef de meest hilarische avond van je leven. Of take the red pill, en blijf thuis op de bank zitten jammeren. 


  Keanu. Een theatrale biopic waarin waarschijnlijk met geen woord over Keanu Reeves gepraat zal worden. Sssst.

 • Jochem Myjer

  Net alsof
  wo 2 apr 2025
  -
  do 24 apr 2025

  Jochem Myjer is terug van weggeweest! Speciaal voor jullie liet hij dit briefje achter:

   

  Lief publiek,

   

  Na ruim vier jaar afwezigheid sta ik te popelen om jullie weer te zien. Eigenlijk is het altijd de bedoeling om in een tekst als deze te vertellen waar de nieuwe show over gaat. Maar de leukste kinderfeestjes waren vroeger altijd de feestjes waar op de uitnodiging stond: ‘Neem je zwembroek mee, maar ik ga niet zeggen wat we gaan doen.’ Toch?

   

  Liefs, Jochem Myjer

   

   

   

  Credits

  Regie: Jos Thie

  Muziek: Jochem Myjer (compositie & tekst), Rutger de Bekker (compositie), Sander Geboers (compositie), Jan Beuving (tekst)

  Decor: Niek Kortekaas

  Kleding: Dieuweke van Reij

  Licht: Patrick Kramer

  Geluid: Bo Bruijs

  Technische leiding: Ramon Snel

  Productie & management: De Keet

  Publiciteitsfoto & posterontwerp: Ester Gebuis & Sjoerd van Heumen

  Scènefoto’s: Bob Bronshoff

 • Guido Weijers

  Momentum
  wo 9 apr 2025

  De zesde reguliere theatershow van Guido Weijers is pure, rauwe stand-up.

   

  Één man, één microfoon en kakelverse verhalen en grappen, inclusief de hoogtepunten uit Guido’s prime-video special voor Amazon.

   

  Op deze interactieve avond neemt de fremdkörper van het cabaret je mee in een reis door de tijd. Weijers overrompelt je met een tornado van humor en filosofie.

   

  Willen we niet allemaal het beste uit ons leven halen? Momentum creëren?

  Dat kan nu! Want nu is beter dan wachten en live is leuker dan online.

  Dus boek die kaarten!

   

  “Een storm van gedachten en grappen uit een onnavolgbaar brein.”

 • Najib Amhali

  30 jaar on stage
  REPRISE
  vr 11 apr 2025
  en
  za 12 apr 2025

  Najib werd geboren in een Marokkaans gezin dat begin jaren ’70 neerstreek naast een linoleumfabriek in Krommenie. Een leven in de middenstand lag voor de hand, maar na de middelbare school wilde hij duidelijk iets anders: publiek, podium en spotlights. In 1994 studeerde hij af aan de toneelschool te Utrecht en was hij klaar om de wereld te veroveren. Maar de wereld was nog niet klaar voor hem. 


  Hij ging van de ene auditie naar de andere en kreeg uiteindelijk een rol aangeboden in een jeugdtheatervoorstelling.


  Dit bleek een goede leerschool. Hij ontdekte hierna de Comedytrain en begon korte cabaretoptredens te maken. Het Nederlands publiek maakte kennis met een natuurtalent. Ze zagen iemand die met verhalen uit zijn eigen leven een volle zaal twee uur lang in de ban kan houden.


  Met als voorlopig hoogtepunt tot drie keer toe een uitverkochte Ziggo Dome. Najib gaat er in deze show helemaal voor om je opnieuw te verrassen en zijn nieuwe karakters weer legendarisch te maken. 

   

  • Geen paskortingen
 • Tim Fransen

  Onbekommerd
  wo 16 apr 2025
  en
  do 17 apr 2025

  Tim Fransen heeft inmiddels drie filosofische cabaretvoorstellingen gemaakt. De laatste twee wonnen zelfs de hoogste prijs in de categorie ‘maatschappelijk engagement’. Maar is de wereld er sindsdien nou heel veel beter op geworden? Heeft al dat hoogdravende filosofische cabaret zoden aan de dijk gezet? Tim Fransen heeft de balans opgemaakt, zijn conclusies getrokken en besloten het over een andere boeg te gooien.  

   


  Weg zware maatschappelijke thema’s, weg moralisme, weg met dat filosofisch geneuzel. In deze tijden van crisis en ellende hebben mensen recht op een zorgeloze avond. Lekker lachen, heerlijk lichtvoetig vermaak, entertainment met een grote E. Tim Fransen gaat het vooral niet hebben over de ellende in het Midden-Oosten. Of over de ecologische catastrofe die op ons af dendert. Of over het feit dat onze samenleving langzaam verbrokkelt tot een cynisch ieder-voor-zich. Nee, Tim houdt zich in. In plaats daarvan tapdans, vuurwerk, showballet, piemelgrappen, grootse musicalnummers. Want vanavond is onbekommerd. Althans, Tim gaat zijn best doen… 

 • Soundos

  Witte Ruis
  vr 18 apr 2025

  Witte ruis. Een constante geluidsstroom waar baby’s heerlijk op kunnen slapen. Zo ook de baby van Soundos. Hij ontspant zich dan onmiddellijk. 

   

  Soundos ervaart zelf hele andere soorten “witte ruis”. En die hebben zeker geen kalmerende werking. Mensen die haar tegenwerken, vinden dat ze te veel ruimte inneemt of te luid is. Toetsenbordridders die online haat verspreiden. Maar Soundos heeft besloten zich te bevrijden van alle ruis. Die vrijheid maakt haar gelukkiger. Zorgt ervoor dat ze nóg meer schijt heeft aan de wereld en nóg zelfverzekerder wordt. Zoals de Theaterkrant al schreef over haar laatste voorstelling Comeback Kid: “Maak geen ruzie met Soundos, want je staat tegenover een vleesgeworden stroomstootwapen, honkbalknuppel en verbaal kanon.”

   

  Dat egoïsme heeft een positieve invloed gegeven aan haar leven. Ze is gelukkig en haalt succes na succes. Wij kijken daarom met enthousiasme en een paar angstzweetpareltjes uit naar de nieuwe voorstelling van Soundos: Witte Ruis.

 • Alex Ploeg

  Unplugged
  za 19 apr 2025

  Na twee hilarische shows, een sterrenregen en twee nominaties voor de Neerlands Hoop gaat Alex Ploeg met zijn derde solovoorstelling Unplugged terug naar zijn stand-up roots; slechts gewapend met microfoon en gitaar. Dicht bij zichzelf, ongepolijst, zonder franje.

   

  Alex steekt overal zijn kop in het zand, behalve in het theater. Harde grappen, persoonlijke verhalen, absurde sketches en meeslepende gitaarliedjes komen in hoog tempo op je af. Alex fileert zichzelf en de wereld op ongekend hilarische wijze.

   

  Alex Ploeg (1985) is cabaretier, acteur en tekstschrijver. Hij is lid van Comedytrain en regelmatig te zien in Toomler. Hij werd door de Volkskrant gekozen tot hét Comedytalent en door NRC als één van de ‘meest veelbelovende cabaretiers van het decennium’.

  Alex bedacht en maakte het satirische sketchprogramma Klikbeet, hij was te zien in tv-programma’s als Zondag met Lubach, Dit Was Het Nieuws en Last One Laughing (LOL), in 2024 maakte hij zijn toneeldebuut in het veelgeprezen stuk Wie is er bang voor Virginia Woolf?

   

  • Geen paskortingen
 • DE JOARDY SHOW

  YouTube fenomeen nu in het theater
  vr 25 apr 2025

  In deze sketchvolle theatershow brengen Jim Deddes en Oscar Aerts (GTST en Costa!), onder regie van Jan Hulst, het volledige JOARDY-universum tot leven. Een avond met de hits Harco, Brian Rompoe, Halleke, zwaar ongefilterd privémateriaal, nieuwe sketches en eigenaardigheden. 

   

  Samen met regisseur Jan Hulst maakt acteur Jim Deddes (De Oost en Hardcore Never Dies) JOARDY FILM; een onafhankelijk platform met sketches dat is uitgegroeid tot een YouTube fenomeen. In samenwerking met de VPRO maakten Jim & Jan drie seizoenen van de webserie JOARDY SEASON (welke in 2019 de Zilveren Nipkowschijf won) en zijn nu samen met Nick Putman wekelijks te horen in hun beruchte podcast AT6 - Het echte geluid uit Amsterdam.

   

 • Jandino

  Therapie
  di 6 mei 2025
  en
  wo 7 mei 2025

  Ligt het nou aan mij of wordt de wereld met de dag gekker...? Misschien hebben wij allemaal therapie nodig. Maar de vraag is dan, welke therapie moet je dan kiezen? Er is tegenwoordig voor alles therapie: sekstherapie, psychoanalytische psychotherapie…ik weet niet eens wat dat is… gedragstherapie, systeemtherapie, ervaringsgerichte therapie, relatie- en gezinstherapie. Misschien moeten wij gewoon beginnen met lachtherapie, want het maakt niet uit door welke uitdagingen jij op dit moment gaat, lachen is altijd het beste medicijn. 

   

  Aan het einde van deze show zal je zeggen over jezelf ‘misschien ben ik zo gek nog niet, maar de rest van de wereld…? Hmm, die spoort echt niet, maar dan ook echt niet! Of wel...?'

   

 • Paulien Cornelisse

  Komma
  di 13 mei 2025
  en
  wo 14 mei 2025

  Stel dat je helemaal geen punt zou hoeven zetten, en geen punt zou hoeven te maken? Stel dat niets een punt was, en het leven alleen bestond uit komma’s? Paulien Cornelisse gaat in haar nieuwe voorstelling op zoek naar de kracht van de komma. Kom maar, en kijk wat er gebeurt als je de punt achterwege laat, alleen maar kijkt naar wat er rondom de komma’s staat, en nu we het er toch over hebben, wellicht is er wel een manier om erachter te komen wat de komma zelf wil zeggen, want dat een komma alleen een adempauze tussen twee uitspraken zou zijn, 

   

  Paulien Cornelisse won eerder de Neerlands Hoop en werd genomineerd voor de Poelifinario. Ook is Paulien bekend van de boeken Taal is zeg maar echt mijn ding, De verwarde Cavia, de documentaireserie Tokidoki, en schrijft ze drie keer per week een column op de voorpagina van De Volkskrant.

 • Claudia de Breij

  Wat als
  Reprise
  wo 14 mei 2025

  Een voorstelling over aardig zijn en aardig gevonden worden. Over overprikkeld zijn of gewoon eindelijk eens jezelf durven zijn. Over periodieke onthouding, zielige dictators en over hoe irritant restaurantmuziek is, dat ook. 

   

  Claudia de Breij is in Wat als persoonlijker, eerlijker én grappiger dan ooit.

 • Sarah Millican (16+)

  Late Bloomer
  do 15 mei 2025

  De Britse comédienne Sarah Millican komt terug naar Nederland. Ze zal haar nieuwe show Late Bloomer spelen op 15 mei 2025 in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Sarah Millican is een van de bekendste comedians uit de VK en staat bekend om haar prikkelende, herkenbare en soms schunnige humor. De kaartverkoop voor de show start op vrijdag 23 februari om 11:00 via Ticketmaster.


  Sarah Millican is geen onbekende naam in Nederland. In 2019 verkocht ze Delamar in Amsterdam al eens uit, en twee jaar geleden was Carré aan de beurt. Ze is onder meer bekend van TV-shows als Have I Got News For You, The Graham Norton Show, Never Mind the Buzzcocks, Live At The Apollo en Michael McIntyre’s Comedy Roadshow. Ook werd ze twee keer genomineerd voor een BAFTA met haar eigen Sarah Millican Television Programme.


  Een avond met Sarah Millican is een feest van herkenning, maar tegelijkertijd komt de Britse regelmatig heerlijk schuin uit de hoek. Ze durft alle onderwerpen te bespreken en spaart daarbij niemand: zeker zichzelf niet.

   

  Dat was wel eens anders, vertelt ze in haar nieuwe voorstelling Late Bloomer. In haar jeugd was ze een stil meisje zonder vrienden die bang was voor ganzen, en op haar 16e nog geen borsten had. Dat is nu wel anders: genoeg vrienden, ganzen moeten voor haar vrezen en ze heeft een volle boezem. Die transformatie is een van de onderwerpen in haar nieuwe show Late Bloomer. Verwacht daarnaast nog veel meer typische Sarah Millican onderwerpen, van diners tot tuinen voor dames. Liefhebbers weten genoeg: dat gaat weer alle kanten uit.

   

  • Geen kaarten retour
  • Geen paskortingen
  • Geen drankje inbegrepen
 • Sezgin Güleç

  Wild, Barbaars & Bloeddorstig
  vr 16 mei 2025

  Ik heet Sezgin en ik ben de minst bekende gast die zit in de race om de definiërende stand-up comedian van deze tijd te worden. Na het zien van de show zul je zien dat ik het in me heb om te winnen. Het was een lange weg van de diepste krochten van dit land tot aan het podium en het wordt een nog langer pad van het podium naar de top. Ik deel dat pad graag met je. Tot in het theater.

   

  Sezgin werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2024. Eerder tourde hij twee seizoenen door het land in het voorprogramma van Patrick Laureij. 

 • Katherine Ryan

  Battleaxe
  do 22 mei 2025

  Een Battleaxe is een beangstigende, onplezierige oudere vrouw met een uitgesproken mening. Een uitgesproken mening heeft Katherine Ryan in ieder geval. In haar stand-up shows haalt ze allerhande onderwerpen aan, van herkenbare thuissituaties met haar gezin tot maatschappijkritische reflecties: ze komt iedere keer met een geweldige grappen en rake observaties. Twee jaar geleden verkocht Katherine Ryan PHIL ook al uit tijdens Comedy Stop Haarlem, en de hele zaal lag gierend aan haar voeten.

   

   

  Katherine Ryan is een van de hardwerkendste comedians uit de Engelse comedyscene. De geboren Canadese woont al jaren in het Verenigd Koninkrijk en heeft van daaruit de wereld veroverd. Ze treedt overal op, maakt TV-shows, schrijft boeken en acteert in series. Zo is ze onder meer te zien in haar Netflix-serie The Duchess, die ze zelf schreef en produceerde. Op Netflix zijn twee van haar specials te zien, en haar meest recente soloshow Missus brak records op Sky TV. Ze schitterde in de UKTV-serie Parental Guidance, Comedy Central's Out Of Order met o.a. Judi Love en was host in de Amazon Prime-serie Backstage with Katherine Ryan. Katherine Ryan schreef het boek The Audacity, dat meteen de Sunday Times bestseller lijst in schoot. Ook maakt ze de podcast Telling Everybody Everything, die regelmatig de podcast-charts aanvoert.

 • Daniel Arends

  High Class Bitch
  di 27 mei 2025
  -
  wo 26 nov 2025

  Daniël Arends heeft alle shows van februari verplaatst naar een later moment. Om zo iets meer tijd te creëren voor het maken van een nieuwe show. Voortschrijdend inzicht.

   

  Uiteraard wil hij niemand teleurstellen, en iedereen die een ticket heeft, krijgt de kans om mee te gaan naar een nieuwe datum. Als je een ticket al had gekocht, heb je hier mail van ontvangen. 

   

  Daniël snapt dat hij hiermee iedereen’s geduld op de proef stelt, maar belooft met een te gekke nieuwe show te komen.

   

  Geen afstel, maar uitstel.

   

   

  Daniël Arends speelt 2 verschillende shows op 1 avond

   

  Show 1: " High-Class Bitch" en Show 2: " Had ik maar nooit zo aardig gedaan."

   

  Je kan een kaartje voor 1 van die shows bestellen, maar voor allebei kan natuurlijk ook.

 • Daniel Arends

  Had ik maar nooit zo aardig gedaan
  di 27 mei 2025
  -
  wo 26 nov 2025

  Daniël Arends heeft alle shows van februari verplaatst naar een later moment. Om zo iets meer tijd te creëren voor het maken van een nieuwe show. Voortschrijdend inzicht.

   

  Uiteraard wil hij niemand teleurstellen, en iedereen die een ticket heeft, krijgt de kans om mee te gaan naar een nieuwe datum. Als je een ticket al had gekocht, heb je hier mail van ontvangen. 

   

  Daniël snapt dat hij hiermee iedereen’s geduld op de proef stelt, maar belooft met een te gekke nieuwe show te komen.

   

  Geen afstel, maar uitstel.

   

   

   

  ‘Alweer een nieuwe show van Daniël Arends?

  Jemig, als dat niet ten koste van de kwaliteit gaat eet ik mijn hoed op.

  Nou ja, misschien toch gewoon maar weer gaan…’

  Regie: Raoul Heertje


  Daniël Arends speelt 2 verschillende shows op 1 avond. Je kan een kaartje voor 1 van die shows bestellen, maar voor allebei kan natuurlijk ook.

   

  Show 1: " High-Class Bitch" en Show 2: " Had ik maar nooit zo aardig gedaan."

   

   

 • Het Groot Niet Te Vermijden

  Oud en Nieuw
  za 7 jun 2025

  Het iconische muzikale theatergezelschap Het Groot Niet Te Vermijden maakt een comeback met een verrassende tournee. Ditmaal met een unieke twist: de getalenteerde Anne-Marie Jung sluit zich aan bij de groep voor een reeks onvergetelijke avonden vol muziek en humor.

   

  Verwacht een show vol muzikale parodieën, virtuoze sketches en onverwachte wendingen, zoals alleen Het Groot Niet Te Vermijden dat kan. Mis deze kans niet om weer te genieten van deze door hun grensverleggende muzikale comeback.

   

  Het Groot Niet Te Vermijden en Anne-Marie Jung verwelkomen je graag voor een avond vol plezier, verrassing en ongeëvenaard entertainment.

  Het Groot Niet Te Vermijden keert terug naar het theater met verrassende tournee!

 • Jay Francis

  Evolutie
  vr 13 jun 2025

  Jay Francis is een tikkeltje grofgebekt, neemt geen blad voor de mond maar heeft een goede kijk op het leven. Zijn drijfveer is positiviteit verspreiden in een vaak nogal negatieve wereld. Zijn motto luidt dan ook ‘als jij lacht, lach ik ook’. Jay staat het komende seizoen met weer een nieuwe cabaretvoorstelling genaamd Evolutie op het podium.

   

  Ben je op zoek naar een avond vol humor, inspiratie en aspiratie? Dan is Jay’s 5de cabaretvoorstelling ‘Evolutie’ een absolute must-see! Laat je verrassen, inspireren en geniet van een fantastische avond vol humor en positiviteit.