Weergave opties
 • Roué meets Sally again

  Roué Verveer presenteert Sally the Rising Star
  Surinaams gesproken
  zo 6 okt 2024

  'Roué meets Sally’ was een groot succes en daarom kon een vervolg niet uitblijven, ‘Roué meets Sally again’!


  Roué Verveer presenteert Sally the Rising Star met haar nieuwe onemanshow ‘Alles is te verwachten’. Sally is de stand-up comedy-sensatie van Suriname en verovert nu ook Nederland. Pittig, vlot, vol zelfspot maar vooral heel erg grappig. Bai yu karta snel fu kon lafu en prisiri!

   

  Let op! Surinaams gesproken.

 • Sadeck Berrabah

  Murmuration
  zo 6 okt 2024

  Op zondag 6 oktober komt Sadeck Berrabah, samen met 46 dansers, voor het eerst naar Nederland met zijn dansspektakel Murmuration.
   

  Beroemdheden zoals Shakira, J Balvin, Black Eyed Peas en Jennifer Lopez lopen met hem weg en hotshots uit de internationale modewereld staan in de rij om samen te mogen werken met Sadeck Berrabah. Sinds hij in 2021 in de finale stond van 'La France a un incroyable talent', gaat het snel; razendsnel. Overal ter wereld maakt men inmiddels kennis met hem: Tu si que vales in Italië, The Moment in de Filippijnen, World of Dance in de VS, alwaar hij ook de finale van America's Got Talent heeft bereikt.  

   

  In 2023 zag 'Murmuration' het daglicht, een prachtige dansshow voor het grote publiek, op basis van perfect gesynchroniseerde armpassages. De show wordt uitgevoerd door 46 dansers en Sadeck in het stralende middelpunt. 

   

  • Geen paskortingen
  • Geen drankje inbegrepen
  • Geen kaarten retour
 • Symfonie van het water

  Met Stef Bos, Elske DeWall, FLEUR, Lucas Hamming, Berget Lewis en het symfonieorkest onder leiding van Eric van Tijn
  za 12 okt 2024
  en
  zo 13 okt 2024

  De Symfonie van het Water is een indrukwekkend visueel muziekspektakel waarvoor Nederlandse topartiesten zich hebben laten inspireren door het werk van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). Ter ere van het 200-jarig bestaan van de KNRM zingen de artiesten de grootste hits die symbool staan voor Nederland Waterland en het unieke werk van de KNRM. 

   

  Hierin worden ze begeleid door een groot symfonisch orkest onder leiding van Eric van Tijn. Topartiesten Stef Bos, Elske DeWall, FLEUR, Lucas Hamming en Berget Lewis laten zich muzikaal van hun beste kant zien. Ze zingen niet alleen het beste uit eigen repertoire maar slaan ook speciaal voor deze voorstelling muzikaal de handen inéén. In de voorstelling zijn de verhalen van de bemanning en de mensen die hun leven aan hen te danken hebben op een indrukwekkende visuele wijze verwerkt. Geniet van een muzikaal eerbetoon aan het waterrijke Nederland en het werk van de redders op zee. 

   

  • Geen paskortingen
  • Geen drankje inbegrepen
  • Geen kaarten retour

  De Symfonie van het Water, een concert dat raakt, verrast, inspireert en ontroert. Exclusief te zien in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

 • Srefidensi Comedy Show

  Met onder andere Roué Verveer, Jörgen Raymann, Deng Boy, Rayen Panday, Murth Mossel, Jetty Mathurin
  Surinaams gesproken
  zo 24 nov 2024

  De Srefidensi Comedy Show nu ook in Rotterdam! Na 10 jaar uitverkochte voorstellingen in Amsterdam, komt deze show naar het oude Luxor Theater.

   

  Elk jaar vieren we de onafhankelijkheid van Suriname groots met geweldige comedians. Onder andere Roué Verveer, Jörgen Raymann, Deng Boy, Rayen Panday, Murth Mossel, Jetty Mathurin en opkomend talent zorgen voor een avond vol hilariteit in deze geweldige stand-up comedy show!

   

  A san o bos! Dan na wan hiep hiep hiep hoerééé!

   

  Let op: Surinaams gesproken! Mis het niet!

 • De Politieke Eindejaarsshow 2024

  Dit was 2024 - volgens Joost, Xander & Vincent
  za 14 dec 2024

  2024 is zonder twijfel een politiek jaar voor de geschiedenisboeken. De enorme winst van Wilders’ PVV zette de Haagse verhoudingen totaal op z’n kop. Van hoofdlijnenakkoord en een partijloze premier tot omstreden ministers - niet eerder werd een nieuw kabinet met zoveel argwaan en nieuwsgierigheid ontvangen. Heeft de komst van kabinet Schoof de Nederlandse politiek voorgoed veranderd?

   

  In de Politieke Eindejaarsshow 2024 blikken Joost Vullings, Xander van der Wulp en Vincent Rietbergen op traditionele en geheel eigen wijze terug op het politieke jaar. Met humor, unieke beelden en scherpe analyses duiken ze in de belangrijkste gebeurtenissen in politiek Den Haag.

   

  Hoe gaat het er achter de schermen aan toe bij coalitie van PVV, VVD, NSC en BBB? En hebben we nu wel of geen extraparlementair kabinet? Tijdens deze politieke theateravond vertellen Xander, Joost en Vincent je alles wat je moet onthouden van dit bijzondere politieke jaar.

 • Boléro

  Eerbetoon aan Maurice Ravel
  do 13 feb 2025

  Maurice Ravels Boléro is een van de meest erkende Franse meesterwerken ter wereld en heeft ongetwijfeld de geschiedenis van muziek en dans beïnvloed. Terwijl Ravel zich voorbereidde op een vier maanden durende concerttournee door de Verenigde Staten en Canada, vroeg zijn vriendin en mecenas Ida Rubinstein hem om een "Spaans karakterballet". Ravel, die geneigd was tot het idee van dans, koos voor de Boléro, een traditionele Andalusische dans. Zo ontstond het werk.

   

  Bereid je voor om ondergedompeld te worden in dit mythische verhaal, door een geweldige show die wordt gekenmerkt door de betoverende muziek van de Boléro en zijn krachtige choreografie!

   

  • Geen paskortingen
 • Henry van Loon

  Keanu
  do 20 mrt 2025
  -
  za 22 mrt 2025


  In Keanu gaat Henry van Loon dieper in op de overeenkomsten tussen de Amerikaanse acteur Keanu Reeves en hemzelf. Keanu Reeves schitterde in films naast sterren als Charlize Theron en Al Pacino, en Henry van Loon niet. 


  Keanu is een unieke voornaam en betekent ‘koele wind over de bergen’. Henry (afgeleid van Hendrik, een van de meest voorkomende Germaanse voornamen) betekent ‘woonerf’.


  Henry is in het bezit van een vintage shirt met de afbeelding van Keanu Reeves erop. Keanu Reeves weet voor zover bekend niet eens van het bestaan van Henry af. 


  Maar waarschijnlijk hebben zowel Keanu Reeves als Henry als jij weleens het gevoel dat je vastzit in een Matrix. Alsof de wereld een simulatie is. Een montage van onzinnige, nutteloze, inwisselbare momenten, waar je maar op één manier uit kunt ontsnappen: Lachen.


  Heel. Hard. Lachen. 


  Kom ook. Take the blue pill en beleef de meest hilarische avond van je leven. Of take the red pill, en blijf thuis op de bank zitten jammeren. 


  Keanu. Een theatrale biopic waarin waarschijnlijk met geen woord over Keanu Reeves gepraat zal worden. Sssst.

 • Wim Dalmee

  A Boy From Nowhere
  za 22 mrt 2025

  Wim Dalmee komt naar het nieuwe Luxor Theater, begeleid door een live band.


  Wim Dalmee is bekend van zijn optredens door het gehele land. Hij staat bekend om zijn unieke stemgeluid en indrukwekkende live optredens.  Dit belooft dan ook een avond vol muzikale hoogtepunten te worden.  • Geen paskortingen
  • Geen drankje inbegrepen
  • Geen kaarten retour
 • Frank Boeijen

  In Concert
  vr 4 apr 2025

  Een optreden van Frank Boeijen volgt nooit platgetreden paden. Naast nieuwe composities brengt hij ook werk uit zijn immens oeuvre dat klassiekers bevat als De Verzoening, Kronenburg Park, Zwart Wit, Zeg me dat het niet zo is en Koud in mijn hart.

   

  Een avondje Boeijen staat garant voor een gevarieerd concert op hoog niveau, waarbij Franks warme stem en zijn voortreffelijke muzikale begeleiders de luisteraar meenemen op een tocht langs ontroering en herkenning, langs avontuur en vakmanschap. Ga mee in een wereld vol poëzie, songs en verhalen over schoonheid, liefde en het leven.

 • Het Zwanenmeer

  Ballet & Orchestra
  di 22 apr 2025

  Ontdek de romantische liefde van een zwanenprinses en haar prins, te midden van weelderige decors en oogverblindende kostuums. Dit ballet dompelt ons onder in het sprookjesachtige verhaal van prins Siegfried en prinses Odette. Odette is het slachtoffer van de beroemde vloek van de tovenaar Rothbart: overdag verandert ze in een zwaan en 's nachts weer in een vrouw. Alleen de belofte van eeuwige liefde kan haar van deze betovering bevrijden. Siegfried belooft Odette dat hij met haar zal trouwen op het bal dat ter ere van haar wordt gegeven. Zullen ze ontsnappen aan de listen van Rothbart en zijn dochter Odile? Zal de prins zijn bruid kunnen redden?

   

  Het Zwanenmeer werd in 1875 gecreëerd door de Russische componist Pjotr Iljitsj Tsjaikovski en werd in 1895, met de herleving door choreograaf Marius Petipa, het grootste klassieke succes aller tijden. Tussen “Pas de deux”, romantische duetten en “Dans van de Kleine Zwanen” zullen de dansers, begeleid door een gerenommeerd orkest, dit meesterwerk met elegantie vertolken. Het Zwanenmeer staat symbool voor romantisch ballet en blijft zowel kinderen als volwassenen betoveren.

   

  • Geen paskortingen

  Het Zwanenmeer, een tijdloos meesterwerk van het klassieke ballet.

 • Het Groot Niet Te Vermijden

  Oud en Nieuw
  za 7 jun 2025

  Het iconische muzikale theatergezelschap Het Groot Niet Te Vermijden maakt een comeback met een verrassende tournee. Ditmaal met een unieke twist: de getalenteerde Anne-Marie Jung sluit zich aan bij de groep voor een reeks onvergetelijke avonden vol muziek en humor.

   

  Verwacht een show vol muzikale parodieën, virtuoze sketches en onverwachte wendingen, zoals alleen Het Groot Niet Te Vermijden dat kan. Mis deze kans niet om weer te genieten van deze door hun grensverleggende muzikale comeback.

   

  Het Groot Niet Te Vermijden en Anne-Marie Jung verwelkomen je graag voor een avond vol plezier, verrassing en ongeëvenaard entertainment.

  Het Groot Niet Te Vermijden keert terug naar het theater met verrassende tournee!

 • Tom Dumoulin

  Een wieleravond over de mens achter de topatleet
  do 12 jun 2025

  Tom Dumoulin vierde als topwielrenner grote successen, maar kende ook tegenslagen. Als enige Nederlandse Giro-winnaar en wereldkampioen tijdrijden worstelde hij met het harde leven van een topsporter.

   

  Tom Dumoulin vertelt op indrukwekkende wijze over de beslissende momenten in zijn imposante carrière. In gesprek met presentator en journalist Thomas van Zijl geeft hij een unieke en eerlijke blik achter de schermen van het leven als topwielrenner.

   

  Wat is het geheim van de perfecte tijdrit? En hoe wordt je eigenlijk een echte berggeit? In
  korte masterclasses legt Tom uit wat nodig is om het hoogst haalbare te bereiken.

   

  Deze theateravond met Tom Dumoulin zit vol met prachtige wielerverhalen en leerzame
  inzichten over de toppen en dalen van het wielrennen en het leven.  Hoe blijf je jezelf in een wereld waarin grote belangen en verwachtingen je leven bepalen?

   

 • Jay Francis

  Evolutie
  vr 13 jun 2025

  Jay Francis is een tikkeltje grofgebekt, neemt geen blad voor de mond maar heeft een goede kijk op het leven. Zijn drijfveer is positiviteit verspreiden in een vaak nogal negatieve wereld. Zijn motto luidt dan ook ‘als jij lacht, lach ik ook’. Jay staat het komende seizoen met weer een nieuwe cabaretvoorstelling genaamd Evolutie op het podium.

   

  Ben je op zoek naar een avond vol humor, inspiratie en aspiratie? Dan is Jay’s 5de cabaretvoorstelling ‘Evolutie’ een absolute must-see! Laat je verrassen, inspireren en geniet van een fantastische avond vol humor en positiviteit.