Weergave opties
 • Musical4Daagse

  Vier dagen zingen, dansen en acteren met op de laatste dag een voorstelling
  di 16 jul 2024
  -
  vr 19 jul 2024

  Deze zomervakantie kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar zelf op het toneel staan van het nieuwe Luxor Theater. Vier dagen zingen, dansen en acteren met op de laatste dag een voorstelling voor familie en vrienden.


  Samen met de docent werken de kinderen vier dagen om tot een eindvoorstelling te komen. De musical is zo geschreven dat alle kinderen een eigen rol met tekst en solozang hebben. 


  De kinderen leren tijdens de Musical4daagse niet alleen zingen, dansen en acteren, maar ook samenwerken en communiceren. De lessen zijn zo gemaakt dat kinderen op een speelse manier de basisbeginselen van theater leren. Het is een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken en zelfvertrouwen op te bouwen. 


  Tijdens de voorstelling stralen de kinderen met professionele kap en grime, kostuums en voelen ze zich helemaal één met hun rol. Aan het einde van de voorstelling ontvangen de musicalsterren een staande ovatie!


  Voor iedereen van 6 t/m 12 jaar. Geen ervaring nodig.


  Aanmelden kan via www.musical4daagse.nl/rotterdam. *Voor de aankomende periode zitten de aanmeldingen vol en kun je je helaas niet meer opgeven.


  Lijkt het je leuk, maar vormt de prijs een drempel? Stuur een email voor een aanvraag voor het Musical4daagse Fonds naar fonds@musical4daagse.nl 

   

  Belangrijke informatie
  - 16 t/m 19 juli 2024
  - 09.00 - 14.00 uur
  - 6 t/m 12 jaar
  - Kosten per deelname €175,-

   

  De Musical4daagse is een initiatief in samenwerking met 20 theaters door heel Nederland. Door kinderen op jonge leeftijd kennis te laten maken met theater, kunnen zij een leven lang genieten van deze prachtige kunstvorm en hierdoor ook een waardevolle bijdrage leveren aan de toekomst van de culturele sector.

   

   

  • di 16 jul 2024 | 09:00 - vr 19 jul 2024 | 14:00
   uitverkocht
  • di 16 jul 2024 | 09:00 - vr 19 jul 2024 | 14:00
   uitverkocht
 • Vrijdagmiddag Dans Borrel

  Zumba en zomercocktail in Café Dox
  vr 9 aug 2024
  en
  vr 16 aug 2024

  Begin je weekend goed met een energieke Zumba les onder leiding van zumba instructor Patricia Pique in Café Dox. Na afloop drink je een heerlijke zomercocktail onder het genot van livemuziek tijdens Live@Dox. Een speciale zomercocktail (alcoholisch of non-alcoholisch) is bij de prijs inbegrepen.

 • The Lab

  Open podium, workshops en meer!
  ma 12 aug 2024
  en
  ma 19 aug 2024

  Kom op maandagavond naar The Lab in Café Dox met al je creatieve ideeën! Tijdens The Lab heb je alle ruimte om te spelen en experimenteren met verschillende creatieve disciplines en ontmoet je gelijkgestemde beginnende makers. 

   

  Je kunt tijdens The Lab terecht op ons open podium om iets nieuws uit te proberen of je eigen muziek te laten horen. Daarnaast zijn er workshops en zorgen wij voor alle spullen om verder te werken aan je nieuwste tekening of schilderij. Trots op je werk? Er is ook ruimte om met je kunst te exposeren en feedback te verzamelen. Wie weet kan het wel langer in Café Dox blijven hangen.

   

  Uiteraard ben je ook welkom om andere creatievelingen te ontmoeten, een spelletje te doen óf gewoon om te genieten van alles wat er om je heen gebeurt.

   

  Wil je graag zelf iets organiseren tijdens The Lab? We staan altijd open voor nieuwe ideeën van bezoekers. Spreek ons aan tijdens de avond en programmeer met ons mee!