Wordt u onze Ambassadeur?

Luxor Ambassadeur
Wilt u graag iets extra’s betekenen voor het Luxor Theater en draagt u ons een warm hart toe? Dan kunt u ons steunen met een bedrag vanaf € 100*. Als dank mag u als allereerste plaatsen boeken voor het nieuwe seizoen en geniet u van leuke privileges:

  • In de laatste week van april valt de nieuwe seizoensbrochure bij u op de deurmat.
  • U mag als allereerste van onze klanten (dat zijn er veel!) kaarten kopen voor het nieuwe theaterseizoen (augustus 2017 t/m juni 2018). U kunt hierdoor gegarandeerd de mooiste plaatsen boeken voor alle voorstellingen die begin mei in de verkoop gaan. Vijf dagen later, op zaterdag 13 mei, start de algemene kaartverkoop.
  • Als Ambassadeur krijgt u een uitnodiging (voor twee personen) voor een bijzondere avond in het oude en/of nieuwe Luxor Theater met onze directeur Marc van Kaam. Denk bijvoorbeeld aan een vooruitblik op het programma, een backstage rondleiding of een ontvangst met lekkernijen.
  • U kunt deelnemen aan exclusieve voorverkopen 
  • Wanneer er gedurende het seizoen nieuwe voorstellingen worden bijgeboekt bent u als Ambassadeur als eerste op de hoogte.
  • Minimaal drie keer per jaar ontvangt u als Ambassadeur een aanbieding om bijvoorbeeld een voorstelling met korting te bezoeken of een première bij te wonen.
  • Heeft u vragen of speciale wensen, dan kunt u ons als Ambassadeur altijd bereiken op een vast e-mail adres.Belangrijke informatie
- U hebt per adres maar één Ambassadeurschap nodig.
- Geldig vanaf het moment van aanmelding t/m 1 mei 2018 (wordt niet automatisch verlengd).
- Wanneer u zich aanmeldt vóór 8 mei 2017 geniet u van alle privileges.
- Maximaal 350 leden.
 

*U bepaalt zelf welk bedrag u wilt betalen: €100, €150, €200, €250 of €500; de inhoud van het pakket blijft hetzelfde.

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.