Ambassadeurs

U draagt het Luxor Theater een warm hart toe en wilt graag iets extra’s voor ons betekenen. Daarom betaalt u meer. Natuurlijk mag u als allereerste plaatsen boeken voor het nieuwe seizoen en geniet u van leuke privileges zoals speciale voorverkopen, speciale avonden met onze directeur en exclusieve aanbiedingen Alle privileges op een rij:

U ontvangt de seizoensbrochure thuis
De nieuwe brochure is al bij u op de deurmat gevallen.

 U heeft als eerste kaarten kunnen kopen voor het nieuwe theaterseizoen 
U heeft als allereerste van onze klanten (dat zijn er veel!) kaarten kunnen kopen voor het nieuwe theaterseizoen (augustus 2018 t/m juni 2019). Dit warenr gegarandeerd de mooiste plaatsen voor alle voorstellingen die begin mei in de verkoop gingen. Vijf dagen later, op zaterdag 19 mei, is de algemene kaartverkoop gestart.

 Bijzondere avond met onze directeur
Als Ambassadeur krijgt u een uitnodiging voor twee bijzondere avonden in het oude en/of nieuwe Luxor Theater met onze directeur Marc van Kaam. Denk bijvoorbeeld aan een vooruitblik op het programma, een backstage rondleiding of een ontvangst met lekkernijen.

 U bent als eerste op de hoogte van alle bijgeboekte voorstellingen
Wanneer er gedurende het seizoen nieuwe voorstellingen worden bijgeboekt voor het lopende én het nieuwe seizoen bent u als Ambassadeur als eerste op de hoogte!

 U ontvangt exclusieve aanbiedingen
Minimaal drie keer per jaar ontvangt u als Ambassadeur een aanbieding om bijvoorbeeld een voorstelling met korting te bezoeken of een première bij te wonen.

 Vast e-mailadres
Heeft u vragen of speciale wensen, dan kunt u ons als Ambassadeur altijd bereiken op een vast e-mail adres.

 

Belangrijke informatie
- U hebt per adres maar één Ambassadeurschap nodig.
- Geldig t/m 1 mei 2019 (wordt niet automatisch verlengd).
- Maximaal 350 leden.


*U bepaalt zelf welk bedrag u wilt betalen: €100, €125, €150, €200, €250 of €500; de inhoud van het pakket blijft hetzelfde.