Goed eten voor eerlijke prijzen

Het restaurant dat voorheen naast Hotel New York gevestigd was opent haar deuren in het meest prestigieuze gebouw van Rotterdam, namelijk “De Rotterdam”. 

De ruimte in De Rotterdam is meer dan geschikt om een nieuwe start te maken voor Restaurant Ketelbinkie, dat staat bekend om goed en voordelig eten, gastvrijheid, gezelligheid en haar Rotterdamse mentaliteit. Het vernieuwde Ketelbinkie ademt de sfeer uit van knusse nostalgie, met een hoog plafond, gemetselde muurtjes, glas in lood en sierlijke ornamenten, krijg je al snel een “warm Rotterdams gevoel”. Een prachtig restaurant met een waanzinnige stijl die je niet vaak zal tegen komen in dit soort architectuur.

Ketelbinkie staat voor kwaliteit, oog voor detail en bovenal gemoedelijkheid. Door een hartelijke bediening en bekwame koks is dat al jaren een garantie. Met een mooie kaart, waar de spareribs een speciale vernoeming verdienen, is het heerlijk dineren. En ook voor een borrel bent u hier op de goede plek. Met de goede prijs/kwaliteitverhouding is Ketelbinkie toegankelijk voor een gevarieerd publiek. De ongedwongen sfeer zorgt ervoor dat eenieder zich gelijk op zijn gemak voelt bij ons.

Het restaurant is gevestigd op de begane grond van “de Rotterdam”, aan de straatkant van de Wilhelminakade, direct naast de ingang van de parkeergarage en de cruiseterminal. De Rotterdam heeft een parkeergarage met 684 parkeerplaatsen. 

Restaurant Ketelbinkie
Wilhelminakade 191
3072 AP Rotterdam
Tel. 010-2152266
www.restaurantketelbinkie.nl

1 minuut lopen van het nieuwe Luxor Theater
Geopend dinsdag t/m zondag 17.00 uur tot 22.00 uur

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.