Opleidingsklassen (vanaf 12 jaar)

Wil jij acteren, zingen en dansen? En wil je dat iets professioneler gaan aanpakken? In onze opleidingsklas leer je goed met je stem en je lichaam om te gaan, maar ook hoe het is om voor een groep te spelen en op een podium te staan. Maak onder leiding van professionele docenten kennis met alle aspecten uit het musical vak. Tijdens de Luxor Showcase krijg je de kans om jou talent te laten zien aan een groter publiek. De opleidingsklassen zijn gestart in oktober, maar je kunt altijd instromen! De verschillende zang-, spel- en danslessen vinden elke zaterdag plaats van 13.00 - 17.30 uur in diverse ruimtes van het nieuwe Luxor Theater. 

Lesinformatie

Opleidingsklas A 12 en 13 jaar 30 lessen (240 min) € 540
Opleidingsklas B 14 en 15 jaar 30 lessen (240 min) € 540
Opleidingsklas C 16 t/m 21 jaar 30 lessen (240 min) € 540

Kosten voor de opleidingsklassen kunnen betaald worden in drie of zes maandelijkse termijnen. Bij een latere instroming worden er kosten in mindering gebracht. 

Gratis proefles
Wil je eerst eens rustig kijken of de opleidingsklas iets voor jou is en de docenten ontmoeten? Geen probleem! We nodigen je graag uit voor een proefles. Je kunt hiervoor contact opnemen met Theo Ham via theoham@luxortheater.nl.

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.