Geweest

  • Geweest
    Za 14 mrt 2015 ⋅ 20:00

Sara Kroos
Van jewelste

De pers is unaniem met vier- en vijfsterrenrecensies: ‘Sara Kroos zet de zaal op zijn kop, onweerstaanbaar en razend knap‘. Met zelfspot en een scherpe blik vertelt Sara over de onhandigheden in het gezin, met ouders, in het liefdesleven en in alles wat het leven zo mooi, maar lastig maakt.

Parool **** “Sara Kroos schiet fijn geslepen verhalen als kanonskogels de zaal in. Ze stampt in hoog tempo over het podium en deelt klap na klap uit. Onweerstaanbaar en razend knap.”

Nrc Handelsblad **** “Sara Kroos op haar best. Ze durft meer en vuurt zoveel mogelijk grappen af, liefst meerdere per zin. Ze slaat ook een intieme toon aan in haar verfijnde liedjes, de ontroering speelt ze snel weg met nieuwe kolder. Dat is knap. Sara Kroos is in topvorm.”

Telegraaf **** “Bij haar grote mond hoort een klein hartje. De observaties van Kroos zijn heel persoonlijk, maar toch ook van iedereen en alle tijden. Dat maakt haar vreugde, haar leed en haar zorgen herkenbaar. Haar kracht is dat ze aan haar gevoelens en ervaringen steeds weer een (on)smakelijke draai kan geven. Goed voor een programma van jewelste.”

Volkskrant *** “Sara Kroos zet de zaal op zijn kop met brutale grappen. Kroos bewijst opnieuw een uiterst snelle, bedreven stand-upper te zijn die met een wagonlading aan brutale grappen de zaal schijnbaar moeiteloos op zijn kop zet. Ook in programma nummer zeven gaat er een kracht en levenslust van haar uit die maar moeilijk te weerstaan zijn.”

Kalender

Maart 2015
ma di wo do vr za zo
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Genres

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.