Geweest

  • Geweest
    Zo 7 jun 2015 ⋅ 19:00

Musicals Gone Mad 2015
Met o.a. Jim de Groot, Britt Lenting en Jeroen Phaff

Gaan we naar een musical door kinderen, voor kinderen of eentje met nummers uit je kindertijd? Veel meer smaken waren er dit seizoen niet voor de musicalliefhebber. Gelukkig hebben we met zijn allen weer een jaar doorstaan en dus is het tijd de balans op te maken. De jaarlijkse parodievoorstelling MUSICALS GONE MAD concludeert alvast voorzichtig dat het seizoen is blijven steken in goede bedoelingen. Vandaar het thema van dit jaar: Creatief - In Concept.

De castleden van alweer de zevende editie van de hilarische musicalparodie zijn: Britt Lenting (Legally Blonde, Hairspray, The Little Mermaid), Gitty Pregers (Dreamgirls, The Lion King), Eline Schmidt (Klaas Vaak, Dik Trom), Mark van Beelen (Wickie de Viking, Tarzan), Giovanni Kemper (So You Think You Can Dance 2013, Peter Pan) en Jeroen Phaff (Chess, Kruimeltje). De presentatie is in handen van Jim de Groot (The Passion 2015, Rent).

Marleen van der Loo maakte eerder al drie keer deel uit van de cast en dit jaar regisseert en choreografeert ze de voorstelling. Liedteksten, script en kostuums worden verzorgd door Petra C. van der Eerden. Marinus de Graaf tekent voor script en vormgeving. De band bestaat uit Wouter Kronenberg (bas) en André van Damme (drums) onder de muzikale leiding van Michiel Münninghoff (piano). Geluid en licht worden verzorgd door respectievelijk Jan van Dijk en Jan Kortbeek. MUSICALS GONE MAD is een productie van M Theaterproducties.

Kalender

Juni 2015
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Genres

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.