Geweest

  • Geweest
    Ma 2 nov 2015 ⋅ 20:00

Bram Moszkowicz
Een theatercollege over rechtspraak en rechtvaardigheid

Bouterse, Klaas Bruinsma, Cor van Hout of Willem Holleeder… wie herinnert zich deze spraakmakende zaken niet? De behandeling van de zaak Wilders is zelfs dagenlang rechtstreeks op televisie uitgezonden. Saillant detail: allen hadden Bram Moszkowicz als advocaat. In dit theatercollege kruipt acteur en verhalenverteller Maarten Spanjer in de rol van interviewer en legt Bram het vuur aan de schenen. Maar ook publiek krijgt de ultieme kans vragen te stellen en hierbij geldt: alles is bespreekbaar!

Wie is deze intrigerende man? De pers volgt hem al jaren op de voet vanwege zijn flamboyante voorkomen. En toegegeven; op zowel persoonlijk als professioneel terrein leek er onderhuids altijd iets te broeien. En hoewel Bram zijn toga definitief aan de wilgen heeft moeten hangen, blijft hij met zijn charismatische voorkomen velen boeien. Daarnaast kan hij vertrouwen op jarenlange ervaring van formaat en op diepgaande kennis van en inzicht in de rechtspraktijk.

Nu is het tijd voor zijn eigen verhaal. Voormalig advocaat, ‘Bekende Nederlander’ en de man waar iedereen een mening over heeft, bepleit zijn eigen zaak in het theater. In de vorm van een interview krijgt het publiek de kans om op een nieuwe manier kennis met hem te maken. Leidraad is zijn leven, zijn werk en zijn toekomst. Uiteraard zullen ook spraakmakende zaken de revue passeren; gevolgd door de ultieme kans voor het publiek om eigen vragen te stellen. Open, eerlijk, charmant. Bram op zijn best!

geen paskortingen

Kalender

November 2015
ma di wo do vr za zo
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Genres

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.