3 sterren

Geweest

  • Geweest
    Ma 24 apr 2017 ⋅ 20:00

Erik Scherder
Muziek en het brein

Erik Scherder is hoogleraar neuropsychologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam en hoogleraar bewegingswetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij geeft vele lezingen door het hele land en werd bij het grote publiek bekend als hoogleraar bij de Universiteit van Nederland en De Wereld Draait Door.

In zijn theatercollege Muziek en het brein laat Erik Scherder zien wat muziek teweegbrengt in de hersenen. Het is gewoonweg fascinerend! Dit college is bestemd voor een breed publiek. Na afloop de tijd neemt hij de tijd om vragen te beantwoorden van het publiek in de zaal.

Het Nederlands Jeugd Strijkorkest
Het Nederlands Jeugd Strijkorkest (NJSO) ondersteunt het theatercollege van Erik Scherder: het orkest zal op het podium plaatsnemen en korte muzikale fragmenten ten gehore brengen. Het NJSO is een gezelschap van jonge talentvolle strijkers tussen de 12 en 21 jaar. Het orkest biedt deze talenten een kans op extra opleiding en concerten op topniveau.
Het NJSO is een gezelschap van jonge talentvolle strijkers tussen de 12 en 21 jaar. Het orkest biedt deze talenten een kans op extra opleiding en concerten op topniveau.
 

Samenwerking tussen Assemblee Sprekersbureau en Luxor Theater Rotterdam

Een voorstelling bezoeken met uw zakelijke relaties?

Bij alle voorstellingen is het mogelijk om uw avond compleet te maken met een arrangement. Meer info

Kalender

April 2017
ma di wo do vr za zo
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Genres

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.