5 sterren

Geweest

  • Geweest
    Do 23 mrt 2017 ⋅ 20:00

Martijn Koning
Koning van de lach

Martijn Koning doet het op zijn manier. Zeg tegen hem rechts en hij gaat links. Heeft hij net een nieuw theaterprogramma gemaakt, wil hij het liefst meteen door met iets nieuws. ‘Ik kom gewoon langs. En doe sowieso iedere avond iets anders. Ik probeer wel eens een rode draad in mijn voorstelling te doen, maar dat kan ik helemaal niet. Zodra ik er probeer een lijntje in te verwerken, wordt het ongeloofwaardig’, aldus Martijn Koning. Koning van de lach is absurde humor: rauw en brutaal, bovenop de actualiteit en politiek volkomen incorrect.

Volkskrant ★★★★
“ Het publiek is na anderhalf uur net zo bekaf als de komiek. Maar wel heel voldaan.”

Theaterkrant ★★★
“In ‘Koning van de Lach’ doet Martijn Koning zijn titel eer aan: in een losse stand-up setting presenteert hij een serie sterke grappen. (…)Energieke performance, sterke publieksinteractie en een aantal goede grappen, zoals een heerlijke klaagzang over tennis.”

NRC handelsblad ★★★
“Een microfoon, een kruk en wat glazen water-meer heeft Martijn Koning niet nodig om anderhalf uur loos te gaan in stand-up comedystijl.”
 

  Een voorstelling bezoeken met uw zakelijke relaties?

Bij alle voorstellingen is het mogelijk om uw avond compleet te maken met een arrangement. Meer info

Kalender

Maart 2017
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Genres

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.