5 sterren

Geweest

  • Geweest
    Vr 13 jan 2017 ⋅ 20:00

The Kik met orkest
Nieuwjaarsconcert

Op deze heugelijke avond zal The Kik haar nieuwe album presenteren. Hun derde langspeler welteverstaan. Het wordt een speciale voorstelling waarin de band voornamelijk uit eigen materiaal zullen putten. En dat bijgestaan door een zelf gefabriceerd orkest van blazers en strijkers voor het nodige extra cachet. Vooralsnog éénmalig in deze uitvoering te bewonderen en aanschouwen. Met op kop Dave von Raven, uiteraard bijgestaan door Arjan Spies (gitaar), Marcel Groenewegen (basgitaar), Paul Zoontjes (toetsen) en Ries Doms (drums), is het The Kik er alles aan gelegen een onvergetelijk Nederlandstalige avond neer te zetten.

The Kik, drie strijkers, drie blazers (waaronder Benjamin Herman), een extra toetsenist, een trommel en een fluit.

Wat zijn nu nog jullie toekomstdromen wat muziek betreft?
Dave von Raven:  Oei, moeilijk. We doen nu al zoveel leuke dingen! Dat we op Lowlands hebben opgetreden en binnenkort voor een volle zaal in het nieuwe Luxor Theater staan, zijn al dromen die uitkomen. Van mij hoeft het allemaal niet zo groots. Doorbreken in Engeland of Amerika hoeft niet. Wat wel écht te gek zou zijn is een plek in de hitlijsten of een gouden plaat, als ik dan toch hardop mag dromen. En een vol Ahoy of een volle Kuip zou tof zijn, maar ik speel net zo graag ergens in een biljartzaal. Als de mensen het maar leuk vinden. Al staat Ahoy wel echt op mijn lijssie, hoor. Lees verder

Beeldregistratie

Kalender

Januari 2017
ma di wo do vr za zo
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Genres

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.