Geweest

  • Geweest
    Ma 5 dec 2016 ⋅ 20:00

SPOKEN
Kick-off Van Dale SPOKEN Awards 2017

De kick-off van de tweede editie van de Van Dale SPOKEN Awards, die zal plaatsvinden op 17 november 2017. De awardsshow werd voor het eerst georganiseerd in 2015 en zet tweejaarlijks de taalmeesters van deze aan populariteit winnende woordkunstdiscipline in het zonnetje. In de foyer openen we de avond met een speciale editie van het reizende open podium SpraakuhlooS, waarmee je een plek op het hoofdpodium kunt winnen.

SpraakuhlooS open mic: 18.00 uur
Aanvang kick-off grote zaal: 20.00 uur
Deuren open: 17.30 uur

Opkomst van Spoken Word
Voor wie heeft opgelet is het duidelijk dat Spoken Word, de dichterlijke vertelvorm die het midden houdt tussen rap en poëtische voordracht, flink aan terrein heeft gewonnen afgelopen jaren. Niet alleen is Spoken Word niet meer weg te denken bij festivals, zelfs commerciële merken maken graag gebruik van de taalkunsten van Spoken Word artiesten. Zo nodigde verzekeringsmaatschappij ASR rapper Sticks uit om zijn verhaal te doen, gaf afgelopen jaar Spoken Award-nominee Justin Samgar zijn stem aan een spot van verzekeraar Menzis en schreef hiphopartiest Blaxtar voor zowel Heineken als T-Mobile populaire webspotjes.

Kick-off en voorrondes
Tijdens de show op 5 december a.s. brengen de winnaars van vorig jaar nieuw werk ten gehore en zijn er optredens van bekende Nederlandse taalkunstenaars. Daarnaast maakt een ieder die meedoet aan het open podium van SpraakuhlooS, eerder op dezelfde avond in de foyer, kans om tijdens SPOKEN op het grote podium van het oude Luxor te belanden. Dit alles als aanloop naar de volgende SPOKEN Awardshow in november 2017.

Bekijk de aftermovie van de Van Dale Spoken Awards 2015

Deelnemen aan Van Dale SPOKEN Awards
Heel Nederland wordt uitgenodigd om zich van haar taligste kant te laten zien. Wie mee wil dingen naar een SPOKEN Award, of gewoon zijn of haar woordkunst wil delen, kan op www.spoken.fm een profiel aanmaken. Via dit profiel zullen de voorrondes worden gepland en kunnen woorkunstenaars deelnemen aan zogenaamde 'challenges', Spoken Word evenementen en schrijfopdrachten.

Deelnemen aan de open mic op 5 december 
Geef je op via SpraakuhlooS

Line up
Ronald Giphart
Dichter
Onias Landveld (winnaar categorie Storytelling 2015)
Guus van der Steen (winnaar categorie Comedy 2015)
Dean Bowen (winnaar categorie Poetry 2015)
Seckou Ouoluguem (B) (winnaar categorie Lyrics 2015)
Host: Kevin de Randamie | Blaxtar

Let op voor deze voorstelling gelden afwijkende voorwaarden.

 

 

Kalender

December 2016
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Genres

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.