Geweest

  • Geweest
    Ma 8 mei 2017 ⋅ 20:00

Pablo Francisco
Live

De Amerikaanse comedian Pablo Francisco maakte zo'n 10 jaar geleden zijn opmars met zijn scherpe observaties, hilarische grappen en meesterlijk imitaties. Zodra hij zijn eerste stappen op het podium zet worden je lach- en buikspieren tot het uiterste gedreven. 

De lijst van imitaties is eindeloos, maar bijna iedereen kent het fragment waarin hij een nieuwe film met Arnold Schwarzenegger als tortillaverkoper presenteert (Little Tortilla Boy). Maar ook andere beroemdheden als Jackie Chan, Keanu Reeves, Al Pacino en zelfs Kermit de Kikker moeten het regelmatig ontgelden op het podium.

Volle zalen, 50.000 tickets in Europa, miljoenen views op social media: alle populariteit viel wat rauw op zijn dak en dus besloot Pablo Francisco dat het tijd was voor een sabbatical. Anno 2017 is echter terug van weggeweest en speelt hij alle grote zalen weer plat. Hij is één van de meest populaire comedians met dank aan zijn zeven comedyspecials en optredens in alle grote shows. Francisco is een graag geziene gast in de Tonight with Trevor Noah, Late Night with Jimmy Fallon en Comics Unleashed. Hij was ook te zien in Gabriel Iglesias Presents Stand-Up Revolution.

Pablo Francisco live staat garant voor een avond betoverende comedy waarbij je van de ene verbazing in de andere valt dankzij Francisco's rake stage performance.

Engels gesproken
Exclusief drankje in de pauze

Maximaal 8 kaarten
Let op:
voor deze voorstelling gelden afwijkende voorwaarden

Een voorstelling bezoeken met uw zakelijke relaties?

Bij alle voorstellingen is het mogelijk om uw avond compleet te maken met een arrangement. Meer info

Kalender

Mei 2017
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Genres

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.