Geweest

  • Geweest
    Zo 20 mrt 2016 ⋅ 13:30

Kinderen voor Kinderen (6+)
Kom naar de Doe-middag!

VARA’s Kinderen voor Kinderen wil kinderen én hun ouders graag laten zien hoe leuk zingen en dansen kan zijn. Daarvoor organiseert het succesvolle kinderkoor zogeheten doe-middag in theaters door het land. Met een coach kunnen kinderen een route vol zang en dansworkshops volgen met de choreografen van Kinderen voor Kinderen. De 'doe-disco' is dé plek om te swingen en te schilderen, de sportworkshops geven energie en de koorkinderen geven antwoord aan alle nieuwsgierige fans! Het koor sluit de middag af met een swingend optreden, geregisseerd door het Institute for Performing Arts van Lucia Marthas.

Ongeplaceerd

DISCLAIMER
Evenementen, opnames en voorstelling van Kinderen voor Kinderen zijn alleen toegankelijk voor volwassenen die een of meerdere kinderen begeleiden. Bezoekers zijn verplicht de door of vanwege de VARA gegeven aanwijzingen en instructies strikt op te volgen. Indien een bezoeker dergelijke aanwijzingen en instructies niet opvolgt, dan wel indien naar het oordeel van de VARA de bezoeker op enigerlei wijze in strijd komt met de bij Kinderen voor Kinderen behorende normen en waarden, omgangsvormen, goede zeden, dan wel regels van fatsoen, heeft de VARA het recht de bezoeker per omgaande de verdere toegang te ontzeggen, zonder dat de bezoeker enig recht op vergoeding van het toegangsbewijs heeft.

Kalender

Maart 2016
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Genres

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.