4 sterren

Geweest

  • Geweest
    Zo 29 okt 2017 ⋅ 14:00
    Zo 29 okt 2017 ⋅ 16:00

Het Zandkasteel (2+)
Koning Koos is Jarig!

De familievoorstelling Het zandkasteel, gebaseerd op de gelijknamige Z@ppelin tv-serie, reist al jaren met veel succes langs de theaters. In deze nieuwe 'aflevering', Koning Koos is jarig, is Koning Koos bang dat ze zijn verjaardag zijn vergeten. Terwijl Sassa en Toto zich juist afvragen wat ze hem moeten geven! Een bal? Een toeter? Samen besluiten ze dat ze zelf een heel mooi en originee lcadeau gaan maken. Koning Koos gaat ondertussen pannenkoeken bakken, maar daar mogen Toto en Sassa niet achter komen. Het wordt één grote verrassing. Omdat hij jarig is, krijgen alle kinderen een cadeautje. Kortom: een groot feest voor iedereen!

Met meet & greet na afloop.

 

Kinderen jonger dan 2 jaar kunnen helaas niet naar deze voorstelling. Meer informatie hierover vindt u hier.

 

Disclaimer
Voorstellingen van Luxor zijn alleen toegankelijk voor volwassenen die een of meerdere kinderen c.q. minder validen begeleiden en/of tot de familie-of vriendenkring van een van de bespelers behoren. Bezoekers zijn verplicht de door Luxor gegeven aanwijzingen en instructies strikt op te volgen. Indien een bezoeker dergelijke aanwijzingen en instructies niet opvolgt, dan wel naar het oordeel van Luxor de bezoeker op enigerlei wijze in strijd komt met de bij ons behorende normen en waarden, omgangsvormen, goede zeden, dan wel regels van fatsoen, heeft Luxor het recht de bezoeker per omgaande de verdere toegang te ontzeggen, zonder dat de bezoeker enig recht op vergoeding van het toegangsbewijs heeft.

Kalender

Oktober 2017
ma di wo do vr za zo
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Genres

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.