Geweest

  • Geweest
    Zo 5 nov 2017 ⋅ 15:00

Alfred J. Kwak (5+)
En de sneeuwvlok

In dit nieuwe avontuur van Alfred Jodocus Kwak ontmoet het inmiddels wereldberoemde weeseendje hoog in de bergen een sneeuwvlok. Alfred vraagt: 'Waar ga je naartoe?' Het vlokje antwoordt: 'Naar zee!' 'Naar zee? Mag ik mee?' vraagt Alfred. En dat mag, maar dan ze moeten wel opschieten, want straks smelt het sneeuwvlokje nog!

Alfred J. Kwak en de sneeuwvlok wordt gespeeld door Mark Haayema en Sterre Konijn, onder begeleiding van het Harlekijn Kamerorkest en met dansers van het Harlekijn Danstheater.

Kinderen jonger dan 5 jaar kunnen helaas niet naar deze voorstelling. Meer informatie hierover vindt u hier.

tekening Gijs van de Lelij © Harlekijn - Van Veen, JFA Productions, Bacher

 

 

Disclaimer
Voorstellingen van Luxor zijn alleen toegankelijk voor volwassenen die een of meerdere kinderen c.q. minder validen begeleiden en/of tot de familie-of vriendenkring van een van de bespelers behoren. Bezoekers zijn verplicht de door Luxor gegeven aanwijzingen en instructies strikt op te volgen. Indien een bezoeker dergelijke aanwijzingen en instructies niet opvolgt, dan wel naar het oordeel van Luxor de bezoeker op enigerlei wijze in strijd komt met de bij ons behorende normen en waarden, omgangsvormen, goede zeden, dan wel regels van fatsoen, heeft Luxor het recht de bezoeker per omgaande de verdere toegang te ontzeggen, zonder dat de bezoeker enig recht op vergoeding van het toegangsbewijs heeft.

Kalender

November 2017
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Genres

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.