4 sterren

Geweest

  • Geweest
    Zo 26 nov 2017 ⋅ 11:00

Woezel & Pip (2+)
Op zoek naar de Rommelpiet

Rommel de bommel, wat een gestommel! Wie zou dat toch zijn? Ook dit jaar komt de Sint weer op bezoek in de Tovertuin. Maar wie maakt daar toch al die rommel? In deze bewerking van de familievoorstelling Op zoek naar de Sloddervos! gaan Woezel & Pipsamen met hun vriendjes Buurpoes, Molletje en hun ondeugende neefje Charlie op zoek naar de Rommelpiet! Woezel & Pips Op zoek naar de Rommelpiet! zal nog dagenlang het gesprek van de dag zijn, want misschien komt de Rommelpiet ook nog wel een keer bij jou thuis...

Breng je tekening voor de Sint mee naar het theater!

Geen lastminute kortingen

Kinderen jonger dan 2 jaar kunnen helaas niet naar deze voorstelling. Meer informatie hierover vindt u hier.

Disclaimer
Voorstellingen van Luxor zijn alleen toegankelijk voor volwassenen die een of meerdere kinderen c.q. minder validen begeleiden en/of tot de familie-of vriendenkring van een van de bespelers behoren. Bezoekers zijn verplicht de door Luxor gegeven aanwijzingen en instructies strikt op te volgen. Indien een bezoeker dergelijke aanwijzingen en instructies niet opvolgt, dan wel naar het oordeel van Luxor de bezoeker op enigerlei wijze in strijd komt met de bij ons behorende normen en waarden, omgangsvormen, goede zeden, dan wel regels van fatsoen, heeft Luxor het recht de bezoeker per omgaande de verdere toegang te ontzeggen, zonder dat de bezoeker enig recht op vergoeding van het toegangsbewijs heeft.

Kalender

November 2017
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Genres

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.