5 sterren

Geweest

  • Geweest
    Do 8 feb 2018 ⋅ 20:00

Slagerij van Kampen
LIP/STICK

Laat de opzwepende drums, percussie, toetsen en blazers u meevoeren in deze wervelende show, soms indrukwekkend groot en energiek, dan weer ragfijn en verstillend. LIP/STICK is een show met een grote afwisseling in sferen, stijlen en soorten muziek. Invloeden van diep in het Afrikaanse continent tot New Orleans en van latin tot rai. De samensmelting van culturen uit verschillende windstreken zorgt voor prachtige ritmes en onverwachte combinaties. De overweldigende oerdrift van de drums, de swingende blazers, de hartverwarmende energie van de bandleden en de indrukwekkende sets staan garant voor een fantastische live-ervaring.

Instrumentloze trommelworkshop

Do 8 feb | 19.00 uur - 19.25 uur | Rijnfoyer

Dit is dé kans om eens een keer met iemand van Slagerij van Kampen te spelen. Je hoeft géén (slagwerk)instrumenten mee te nemen! Voorwaarde om mee te mogen doen: Je dient wel een toegangsbewijs voor de voorstelling te hebben (ook als je alleen wil kijken naar de workshop).

Johan Boere van Slagerij van Kampen geeft een instrumentloze trommelworkshop waarbij de deelnemers zelf eens de mooie combinatie van geluid en beweging kunnen ervaren.

Johan Boere is al vele jaren bandleider van Slagerij van Kampen en wil zijn passie voor het trommelen graag delen met anderen. Daarbij komt dat het spelen in een slagwerkgroep een unieke ervaring is: “Uiteindelijk zal een groep spelers naar elkaar moeten luisteren, op elkaar moeten reageren en vertrouwen om tot een goede gezamenlijke uitvoering te komen.” Als dat lukt dan ontstaat er een heerlijke synergie!

 

Bij de kassa verkopen wij oordoppen van Thunderplugs voor €2,50.

Kalender

Februari 2018
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28

Genres

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.