4 sterren

Geweest

 • Geweest
  Zo 11 feb 2018 ⋅ 11:00
  Zo 11 feb 2018 ⋅ 14:30

Feest! (2+)
Met Dirk Scheele

Dirk Scheele is mateloos populair bij jonge kinderen. Hij is regelmatig te zien met zijn liedjes en televisieprogramma’s op de kinderzender Nickelodeon. In Feest! Komt hij naar het theater met een echte rock-’n-roll-band, met drummer, basgitarist, toetsenist en een hartveroverende zangeres. Dat wordt een daverend popconcert voor de allerkleinsten, met Dirks leukste en bekendste liedjes. Samen muziek maken met kartonnen kokertjes, emmers, sleutelbossen, ballonnen en mondharmonica’s: niks is Dirk te gek en jullie mogen natuurlijk volop meedoen!

Kinderen jonger dan 2 jaar kunnen helaas niet naar deze voorstelling. Meer informatie hierover vindt u hier.

Disclaimer
Voorstellingen van Luxor zijn alleen toegankelijk voor volwassenen die een of meerdere kinderen c.q. minder validen begeleiden en/of tot de familie-of vriendenkring van een van de bespelers behoren. Bezoekers zijn verplicht de door Luxor gegeven aanwijzingen en instructies strikt op te volgen. Indien een bezoeker dergelijke aanwijzingen en instructies niet opvolgt, dan wel naar het oordeel van Luxor de bezoeker op enigerlei wijze in strijd komt met de bij ons behorende normen en waarden, omgangsvormen, goede zeden, dan wel regels van fatsoen, heeft Luxor het recht de bezoeker per omgaande de verdere toegang te ontzeggen, zonder dat de bezoeker enig recht op vergoeding van het toegangsbewijs heeft.

REACTIES

4 sterren

5 reacties

Reactie plaatsen

 • 4 sterren

  Erna lamens
  14 weken geleden - Luxor Theater

  Geweldig leuke voorstelling mijn kleindochter van bijna 3 heeft zelfs op het podium staan dansen.

 • 4 sterren

  Anna
  14 weken geleden - Luxor Theater

  Hele leuke voorstelling! Mijn dochter van 3,5 vond het geweldig. Ze heeft gezongen en gedanst. We gaan er zeker nog een keer.

 • 4 sterren

  Theo Wijmans
  14 weken geleden - Luxor Theater

  Hele leuke en vrolijke voorstelling. Kinderen vonden het geweldig om na afloop met Dirk scheele op de foto te gaan en de muzikanten te ontmoeten.

 • 4 sterren

  Tina
  14 weken geleden - Luxor Theater

  Leuke voorstelling, begint beetje langzaam maar kindjes vinden het geweldig en zodra het loskomt is het een feestje

 • 4 sterren

  Roos
  14 weken geleden - Theater de Veste

  Deze voorstelling is aangekondigd voor 2+. Zeker niet het geval. Met de extra band en het geluidsniveau eerder een 6+ voorstelling!

REACTIE PLAATSEN

Beoordeling

Kalender

Februari 2018
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28

Genres

Cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.