4 sterren

Geweest

  • Geweest
    Zo 11 feb 2018 ⋅ 11:00
    Zo 11 feb 2018 ⋅ 14:30

Feest! (2+)
Met Dirk Scheele

Dirk Scheele is mateloos populair bij jonge kinderen. Hij is regelmatig te zien met zijn liedjes en televisieprogramma’s op de kinderzender Nickelodeon. In Feest! Komt hij naar het theater met een echte rock-’n-roll-band, met drummer, basgitarist, toetsenist en een hartveroverende zangeres. Dat wordt een daverend popconcert voor de allerkleinsten, met Dirks leukste en bekendste liedjes. Samen muziek maken met kartonnen kokertjes, emmers, sleutelbossen, ballonnen en mondharmonica’s: niks is Dirk te gek en jullie mogen natuurlijk volop meedoen!

Kinderen jonger dan 2 jaar kunnen helaas niet naar deze voorstelling. Meer informatie hierover vindt u hier.

Disclaimer
Voorstellingen van Luxor zijn alleen toegankelijk voor volwassenen die een of meerdere kinderen c.q. minder validen begeleiden en/of tot de familie-of vriendenkring van een van de bespelers behoren. Bezoekers zijn verplicht de door Luxor gegeven aanwijzingen en instructies strikt op te volgen. Indien een bezoeker dergelijke aanwijzingen en instructies niet opvolgt, dan wel naar het oordeel van Luxor de bezoeker op enigerlei wijze in strijd komt met de bij ons behorende normen en waarden, omgangsvormen, goede zeden, dan wel regels van fatsoen, heeft Luxor het recht de bezoeker per omgaande de verdere toegang te ontzeggen, zonder dat de bezoeker enig recht op vergoeding van het toegangsbewijs heeft.

Kalender

Februari 2018
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28

Genres

Cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.