5 sterren

Geweest

  • Geweest
    Zo 25 mrt 2018 ⋅ 15:00

Ernst, Bobbie & de Rest (3+)
De Vakantieshow

De shows van Ernst en Bobbie zijn leuk voor het hele gezin. Niet alleen beleven ze bijzondere avonturen, ook kan iedereen uit volle borst meezingen met de liedjes van tv. Ernst en Bobbie hebben ook eens vakantie en er gaat meteen van alles mis. Op weg naar de camping zijn ze verdwaald in het bos en Bobbie is hun tent vergeten mee te nemen... Als ze uiteindelijk bij de camping aankomen, is het overvol. Er is geen enkel plaatsje meer vrij. Gelukkig heeft Ernst de oplossing. Ernst en Bobbie worden hetanimatieteam van de camping. Maar of dat nou zo'n goed idee is.

Geen lastminute-kortingen 

Kinderen jonger dan 3 jaar kunnen helaas niet naar deze voorstelling. Meer informatie hierover vindt u hier.

Disclaimer
Voorstellingen van Luxor zijn alleen toegankelijk voor volwassenen die een of meerdere kinderen c.q. minder validen begeleiden en/of tot de familie-of vriendenkring van een van de bespelers behoren. Bezoekers zijn verplicht de door Luxor gegeven aanwijzingen en instructies strikt op te volgen. Indien een bezoeker dergelijke aanwijzingen en instructies niet opvolgt, dan wel naar het oordeel van Luxor de bezoeker op enigerlei wijze in strijd komt met de bij ons behorende normen en waarden, omgangsvormen, goede zeden, dan wel regels van fatsoen, heeft Luxor het recht de bezoeker per omgaande de verdere toegang te ontzeggen, zonder dat de bezoeker enig recht op vergoeding van het toegangsbewijs heeft.

Kalender

Maart 2018
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Genres

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.