4 sterren

Aankomende voorstellingen

 • Speeltijd

  Oude Luxor

  Prijzen

  v.a. € 15,00
  KaartsoortPrijs
  Rang 1 +
  Normaal € 28,00
  Rang 1
  Normaal € 23,00
  Rang 2
  Normaal € 18,00
  Rang 3
  Normaal € 15,00
 • Speeltijd

  Oude Luxor

  Prijzen

  v.a. € 15,00
  KaartsoortPrijs
  Rang 1 +
  Normaal € 28,00
  Rang 1
  Normaal € 23,00
  Rang 2
  Normaal € 18,00
  Rang 3
  Normaal € 15,00

Hans & Grietje De Musical (4+)
Kom verkleed en blijf op de afterparty!

'Knibbel, Knabbel, Knuisje, wie knabbelt er aan mijn huisje?' Het eeuwenoude sprookje over twee kinderen die terechtkomen bijeen snoephuisje in het bos werd al eerder bewerkt tot een smakelijke familievoorstelling en keert terug in een suikerzoetdecor, kostuums om van te smullen en uiteraard met swingende meezingliedjes. De rol van Grietje zal worden vertolkt door Janouk Kelderman (presentatrice van Keet!). Daarnaast keren de populaire karakters Titus en Fien (Michael van Hoorne en Esthervan Santen) terug in deze voorstelling.

Het Verhaal
Er was eens een arm houthakkersgezin. Vader kan zijn kinderen niet meer onderhouden en besluit Hans & Grietje in het bos achter te laten, in de hoop dat iemand ze vindt. Na dagen lopen komen de kinderen de grappige, groene tovenaar Titus tegen, die ze meeneemt naar een bijzonder huisje. Alles is van snoep, koek en lekkernijen! Het lijkt erop dat Hans & Grietje nooit meer honger hoeven te lijden. Maar wat zij niet weten is dat Titus’ gemene vrouw Fien iets heel anders van plan is. Is de gastvrijheid van het tovenaars duo oprecht, of begint voor Hans & Grietje het avontuur nu pas echt?

Kom verkleed!
Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjes Verkleedwedstrijd. Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide Meet & Greet en kun je nog even lekker swingen tijdens de Sprookjes Afterparty.

 

Beeldregistratie 

Kinderen jonger dan 4 jaar kunnen helaas niet naar deze voorstelling. Meer informatie hierover vindt u hier.
 

Disclaimer
Voorstellingen van Luxor zijn alleen toegankelijk voor volwassenen die een of meerdere kinderen c.q. minder validen begeleiden en/of tot de familie-of vriendenkring van een van de bespelers behoren. Bezoekers zijn verplicht de door Luxor gegeven aanwijzingen en instructies strikt op te volgen. Indien een bezoeker dergelijke aanwijzingen en instructies niet opvolgt, dan wel naar het oordeel van Luxor de bezoeker op enigerlei wijze in strijd komt met de bij ons behorende normen en waarden, omgangsvormen, goede zeden, dan wel regels van fatsoen, heeft Luxor het recht de bezoeker per omgaande de verdere toegang te ontzeggen, zonder dat de bezoeker enig recht op vergoeding van het toegangsbewijs heeft.

Kalender

Juni 2018
ma di wo do vr za zo
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Genres

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.