Geweest

  • Geweest
    Wo 4 okt 2017 ⋅ 20:00

Jan Boskamp en Rinus Israël
Jantje Boskamp, nationale knuffelbeer en ‘ijzeren’ Rinus Israël

Voorstelling geannuleerd
Na een eerdere verplaatsing van deze voorstelling moeten we u helaas laten weten dat de voorstelling met Rinus Israel en Jan Boskamp wordt geannuleerd. Jan Boskamp is in het ziekenhuis opgenomen met plotselinge hartproblemen. Jan maakt het naar omstandigheden goed maar zal uiteraard wel tijd nodig hebben om te herstellen. We wensen hem heel veel beterschap toe. Alle kaartkopers worden gëinformeerd. 

Onze beide ras Feyenoorders gaan met elkaar in gesprek en worden geïnterviewd door niemand minder dan Evert ten Napel. Bekende stem en sportverslaggever Ten Napel zegt hierover zelf ‘ik ken beide mannen als mijn broekzak, dus dat kan nog wat worden!’. En dat blijkt inderdaad zodra de eerste vraag gesteld is aan deze twee voetbaldieren in het theater.

Een bijzondere gebeurtenis voor echte voetballiefhebbers die graag meebeleven hoe het is om vanuit een volksbuurt op te groeien tot voetbalicoon, die de vermakelijke verhalen wil horen over een riant leven als trainer in het Midden-Oosten, over het Nederlands Elftal, coachen op het middelveld en wat voor verrassende voetbaldetails en –anekdotes dan ook. Want die komen ruimschoots voorbij… Laat dat maar aan dit drietal over!

Jan Boskamp
De in eerste instantie voor eenmaal aangeschoven tafelgast bij Voetbal Inside is inmiddels een niet meer weg te denken vast gezicht bij dit programma. Met een por opzij richting tafelgenoot Van der Gijp, gemopper op een tot in den treure voorbijkomend vakantiefragment in zwembroek en met zijn karakteristieke met Rotterdamse tongval mompelende of juist met stemverheffing leverende analyses.

Rinus Israël
En ijzeren Rinus: hard in het veld, maar thuis een watje. Geen affaires of schandalen over hem te vertellen, maar meer dan een halve eeuw getrouwd met dezelfde vrouw én met het voetbalspel. Een echte voetbalfanaat die het voetballen en alles wat daarbij komt kijken niet kan loslaten.

Kalender

Oktober 2017
ma di wo do vr za zo
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Genres

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.