Geweest

  • Geweest
    Ma 23 apr 2018 ⋅ 20:00

Roy Orbison
In Dreams: The Hologram Tour

Tijdens dit bijzondere concert brengt een hologram van de legendarische zanger zijn grootste hits, live ondersteund door het orkest Sinfonia Rotterdam.

Kaartverkoop voor deze show is 21 december gestart, uitsluitend via Ticketmaster.

Tijdens dit bijzondere concert brengt een hologram van de legendarische zanger zijn grootste hits, live ondersteund door het orkest Sinfonia Rotterdam. 

De Amerikaanse country- en rockzanger Roy Orbison, volgens Elvis Presley ‘de grootste zanger ter wereld’ brak in 1960 wereldwijd door met ‘Only The Lonely’. Daarna volgden nog vele hits zoals ‘Crying’, ‘In Dreams’, ‘Oh Pretty Woman’ en ‘You Got It’. Roy Orbison is onder meer opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame, de Nashville Songwriters Hall of Fame, de Songwriters Hall of Fame en Musicians Hall of Fame. Ook kreeg hij postuum een ster op de Hollywood Walk of Fame.

Hoewel het volgend jaar dertig jaar geleden is dat ‘The Big O’ overleed, verscheen in november nog een nieuw album, ‘A Love So Beautiful’. Hierop zijn de klassiekers van Orbison in een orkestraal jasje gestoken. De originele stemopnames zijn voorzien van een geheel nieuwe symfonische begeleiding.

Tijdens Roy Orbison In Dreams: The Hologram Tour krijgen zowel oude als nieuwe fans de mogelijkheid om een van de meest iconische en gerespecteerde persoonlijkheden uit de muziekgeschiedenis te ervaren op een nieuwe en spectaculaire wijze. Op deze manier keren Orbison en zijn kenmerkende stem met een bereik van drie octaven terug op de podia waar hij decennialang heerste.
 

Prijs is exclusief pauzedrankje

Geen restitutie op reeds gekochte kaarten

Kalender

April 2018
ma di wo do vr za zo
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Genres

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.