Soof de Musical

De filmhit in het theater
4 dec
-
17 feb
Data & tickets

KOOP HIER VIP-TICKETS
Podium nieuwe Luxor
€ 80 - € 8

Onderdeel van:
Musicals aan de Maas

Soof is nu eindelijk in het theater te zien, met in de hoofdrol Maike Boerdam als Soof. Alle ingrediënten van de filmhit zitten in het recept voor Soof de Musical, die in het najaar van 2018 in première gaat.

 

Dichter bij Soof kun je niet komen. Ze nodigt het publiek uit in haar leven: je neemt als het ware plaats in haar keuken, die midden op het podium staat. Tijdens de voorstelling geniet je mee van ontelbare herkenbare chaotische situaties, prachtige muziek en krijg je ook enkele van haar culinaire creaties voorgeschoteld. Er wordt gedronken, gelachen, gehuild, geschreeuwd, gekookt en geprutst. Want het leven ís nou eenmaal niet altijd even makkelijk. Zeker niet als je veertig bent. En druk. En niet perfect.

Soof de Musical viert de onvolmaaktheid van het leven met liefde, muziek en humor.

 

 

VIP plaatsen op het toneel
Soof kunt u wel van heel dichtbij meemaken... Bij elke show zijn er in het decor, dus óp het toneel speciale VIP-plaatsen. Niet alleen maakt u dan bijna onderdeel uit van de voorstelling, ook eet u mee met het lekkers dat in de show wordt bereid en krijgt u 2  drankjes geserveerd.

 

 

Voor iedereen een hapje
Ook de rest van het publiek krijgt 2 hapjes, om de smaaksensatie compleet te maken. 

 

 

 

 Beelden van de proefvoorstellingen van Soof de Musical

Cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie sluiten