Geweest

  • Geweest
    Za 10 mrt 2018 ⋅ 13:30

Workshop Fiddler on the Roof
Met de “meesters” Sleyfer, Weissman en Veulings

Er zijn van die workshops waar je gewoon aan mee MOET doen. Het artistieke team van Fiddler on the Roof, bestaande uit regisseur Ruut Weissman (!), muzikaal leider Jeroen Sleyfer (!) en choreograaf Pim Veulings (!) gaan een middag met jou aan de slag. Naast uitleg over hun werkwijze en het concept dat zij hebben ontwikkeld voor Fiddler on The Roof ervaar je als deelnemer hoe je, samen met anderen, het nummer L’Chaim tot leven laat komen. Je sluit de workshop af met een korte presentatie.

De workshop is geschikt voor amateur spelers, dansers en zangers vanaf 18 jaar met enige musical ervaring.

Fiddler on The RoofFiddler on the Roof, met ‘If I Were A Rich Man’ en vele andere beroemde evergreens, gaat over een wereld op de vlucht waarin uiteindelijk de liefde overwint. Een dynamische voorstelling met veel dans en muziek, die entertaint in grootsheid en ontroert in intimiteit. Deze musical toont ons de betekenis van familie in een veranderende wereld waarin wij overeind proberen te blijven met onze tradities.

Fiddler on the Roof is vanaf 6 maart te zien in Rotterdam met in de hoofdrol Thomas Acda. Fiddler on the Roof is de originele en wereldwijd gebruikte titel van de productie die we in Nederland kennen als Anatevka.

Kalender

Maart 2018
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Genres

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.