Circus Rotjeknor 25 jaar

Jubileumvoorstelling
za 30
juni
  • za 30 jun 2018
    19:00
    Nieuwe Luxor

Wat begonnen is met een klein groepje kinderen is in vijfentwintig jaar uitgegroeid tot een jeugdcircus van formaat. Vele duizenden kinderen hebben ooit wel eens meegedaan aan de circusactiviteiten. Wie kent nu niet dat circus uit Rotterdam?

De jubileumshow met de titel De hoed en de rand zal een mooi overzicht bieden wat Circus Rotjeknor in alle jaren heeft voortgebracht: een terugblik naar oude krakers zoals ‘de dames op de balk’ maar ook hedendaags circus met spectaculaire stunts van de jeugd van tegenwoordig. Natuurlijk doen er aan ‘De hoed en de rand’ ook heel wat professionele circusartiesten mee die hun carrière begonnen zijn bij Circus Rotjeknor.
De voorstelling zal zeer gevarieerd zijn. Soms staat het podium vol met wel tweehonderd circusartiesten en dan weer zie je een solo-act van de allereerste circusartiest van Circus Rotjeknor.

De muziek zal live worden gespeeld door het Groot Niet te Vermijden en ook het kinderkoor ‘Prettig Weekend’ doet mee. Kom zeker wat eerder naar het theater dan zie je de grote circusparade aan komen lopen. Met veel getrommel en getoeter zal de parade rond 18:00 uur vertrekken vanaf de circusloods op Katendrecht.

 

  • Geen last-minute studentenkorting
  • Kaarten kunnen niet getourneerd worden
Cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie