Ting!

Scapino Ballet & Nits
3 okt
-
7 okt
Data & tickets

Het bejubelde TING! komt naar Luxor! Dans, muziek en circus komen op én boven een draaiende piste samen tot een betoverend schouwspel. TING! van Scapino Ballet en de NITS trok in 2016 wekenlang volle zalen in de Rotterdamse Ferro Dome. Speciale tribunes
De voorstellingen in het nieuwe Luxor Theater worden een bijzondere gebeurtenis. De stoelen in de zaal maken plaats voor drie grote tribunes die rondom de speciale, vijf ton wegende, TING-piste worden opgebouwd. Een unicum in de geschiedenis van ons theater. Omdat de voorstelling zich afspeelt in een ronde piste heeft u op alle tribunes perfect zicht. 

 

De wereld van TING!
TING gaat over een onvoorspelbare wereld die tot in alle uithoeken voortraast en voortdurend verandert en verrast. Choreograaf Ed Wubbe creëert samen met zijn dansers, de NITS en circusartiesten een magische en vervreemdende fantasiewereld. Waarin alles in één oogopslag anders kan zijn. Soms grotesk en gevaarlijk, dan weer ontroerend en poëtisch. De adembenemende circusacts met jongleurs, acrobaten, aerial- en Chinese pole-artiesten vormen één geheel met de dynamische dans van Scapino. De NITS geven TING! een eigen kleur met betoverende ballads en eigenzinnige pop, waaronder hits als Nescio en In The Dutch Mountains.

 

 

Een show waarbij het publiek ogen en oren te kort komt - (Algemeen Dagblad)

 

Hoe Wubbe het voor elkaar heeft gekregen is een mysterie, maar TING! is een eigen universum geworden. Wie zich wil laten meeslepen in deze sprookjeswereld, wacht een boeiende ervaring - (Trouw)

 

Een bonte stoet van acts, klanken en sferen, van poëtisch en surreëel tot vrolijk en spannend - (De Volkskrant)

 

 

  • Kaartverkoop reeds gestart

 

Cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie sluiten