All Stars

Door de makers van 'De Marathon'
12 okt
-
4 jan
Data & tickets

Na het overweldigende succes van de musical De Marathon brengt theaterproducent KemnaSenf in samenwerking met Luxor opnieuw een oer-Hollandse film naar het theater: All Stars. Creatief trio Thomas Acda, Frank Lammers en Daan Wijnands tekenen voor muziek, regie en choreografie. Ook Jean van de Velde en Rolf Koot, respectievelijk regisseur en producent van de originele film, zijn betrokken bij de ontwikkeling. All Stars is een verhaal over vriendschap, volwassen worden en vasthouden aan onbezorgde voetbaluurtjes op zondagmorgen. Het wekelijkse potje voetbal van de vrienden Bram, Mark, Johnny, Peter, Paul, Willem en Hero is echter vooral bedoeld om de groep bij elkaar te houden, want in aanloop naar hun 500ste wedstrijd lijken de verschillen tussen de mannen groter dan ooit.

 

Theater met tolk

Op vrijdag 19 oktober is er een tolk aanwezig voor een betere, meer volledige beleving van de voorstelling voor doven en slechthorenden. Hiervoor zijn speciale plaatsen in de zaal gereserveerd. Via de link hieronder kunt u reserveren.

Meer informatie en reserveren

 

VIP-tickets premiere 14 oktober 2018
Er zijn speciale tickets beschikbaar voor de premiére op 14 oktober! Als gast aanwezig zijn (incl. hapjes/drankjes/premiérefeest)? Kaarten kosten €60,- en zijn online en telefonisch te bestellen. 

 

Cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie sluiten