Take Off #9

The Individual Acts - Codarts Circus Arts
za 23
juni
  • za 23 jun 2018
    20:00 - 22:30
    Oude Luxor
    Pauze 21:00

Maak kennis met het aanstormend talent van morgen! In een wervelende voorstelling presenteert Codarts Circus Arts twaalf internationale circusstudenten met hun individuele afstudeeracts.

Als afsluitend onderdeel van het eindexamen laten ze eigen werk zien en geven hiermee hun visitekaartje af. Het eindresultaat is vaak even verrassend als intrigerend en uniek. De huidige lichting van de bacheloropleiding Circus Arts is afkomstig uit Duitsland, Denemarken, Zweden, Ierland, Catalonië, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. De individuele optredens zijn zo divers als de performers zelf.

De vierjarige bacheloropleiding Circus Arts van Codarts Rotterdam leidt circustalenten op tot professioneel uitvoerend en scheppend kunstenaar in één circusspecialisatie. Onder leiding van een internationaal docententeam en regisseurs uit de (circus)wereld wordt tijdens de studie al praktijkervaring opgedaan in o.a. voorstellingen op festivals en in theaters. Alumni gaan na hun opleiding aan de slag als zelfstandig circusartiest of als lid van een collectief in een (inter)nationaal gezelschap.

 

Codarts Festival ‘18


Deze voorstelling is onderdeel van Codarts Festival ’18.
Codarts Festival ’18 biedt publiek de gelegenheid om in de maanden mei, juni en juli meer dan 150 (eindexamen)voorstellingen en -concerten bij te wonen op diverse locaties in Rotterdam en net daarbuiten. Nu al genieten van muziek-, theater-, dans- en circuskunstenaars van morgen!

Foto: ©Marcel van Oostrom

 

 

  • Drankje is niet in de prijs inbegrepen
Cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie