Popcorn King

MusicalBuddies
zo 11
november

Tussen het rode pluche van de bioscoop en de geur van verse popcorn groeit Max op, zoon van Sebas, Koning der bioscopen. Max zal later het imperium van zijn vader overnemen, alleen niet iedereen is het daarmee eens. Zijn onbetrouwbare oom heeft een hele andere agenda. Wanneer hij een snoden plan bedenkt om Max buiten spel te zetten, besluit Max te vluchten.

In de garage van de luie, maar altijd vrolijke automonteurs Tim en Sally, probeert Max vastberaden en vol overgave te sleutelen aan een nieuwe toekomst. Maar past het overall hem wel? Als zijn jeugdliefde An plotseling binnenstapt slaat de twijfel toe. Heeft hij de juiste keuze gemaakt? Blijft hij bij zijn vrienden tussen de autobanden, of volgt hij zijn hart én neus terug naar de popcorn?

De musical Popcorn King is een productie van MusicalBuddies. MusicalBuddies is een organisatie die zich richt op culturele uitingen voor en door jonge mensen met en zonder verstandelijke beperking. Een van deze uitingen is het jaarlijks produceren van een musical. Hiermee willen wij aan een groot publiek laten zien wat je kunt bereiken door middel van vriendschap.

 

  • Geen last-minute studentenkorting
  • Kaarten worden niet retourgenomen
  • Drankje is niet in de prijs inbegrepen

 

Cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie sluiten