Geweest

  • Geweest
    Za 12 mrt 2016 ⋅ 20:00
    Zo 13 mrt 2016 ⋅ 15:00

Willem Ruis, de show van zijn leven
Met o.a. Xander van Vledder, Maaike Widdershoven en Johnny Kraaijkamp

Willem Ruis; de meest vernieuwende, energieke en brutale showmaster die Nederland ooit heeft gekend. Als een kleurrijke wervelstorm veroverde hij het stijve Hilversum van de jaren zeventig, en niets of niemand zou hem afremmen op zijn weg naar de top. Maar zoals zo vaak hielden achter de façade demonen huis. Willem Ruis was een man die de harten van miljoenen kijkers stal, maar zijn eigen hart verwaarloosde.

Willem Ruis; de show van zijn leven is een achtbaanrit door het leven van een van de grootste sterren die ons land ooit rijk is geweest. Een muzikaal spektakel over zijn opkomst en onvermijdelijke ondergang. Een portret, een ode, maar vooral een meeslepend verhaal over ambitie, liefde en gemis.

Leuke extra's!
In de foyer van de theaters is De Willem Ruis Experience te zien, een met de productie meereizende tentoonstelling waarin vele opzienbarende foto's, rekwisieten en kostuums uit de Willem Ruis Shows worden tentoongesteld. Beleef de tijd van toen ook, door Willem op TV te zien schitteren.

Bovendien kan iedere bezoeker met korting naar het museum Beeld en Geluid te Hilversum. Op vertoon van het plaatsbewijs van de voorstelling Krijgt u maar liefst 50% korting. (maximaal 2 personen per entreebewijs)

 

De pers:

'Het script is ijzersterk, de cast geweldig' **** Volkskrant
'Musical over leven Willem Ruis geheide hit ' **** Algemeen Dagblad
'In Xander van Vleder is een prachtige Willem Ruis gevonden' **** De Telegraaf
'De kracht schuilt in de dragende rollen' **** Dagblad van het Noorden 
 

Geen paskortingen

Kalender

Maart 2016
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Genres

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.