Workshop | Dans door TING! (18+)

En Q&A met choreograaf Ed Wubbe
zo 30
september

 zo 30 september 2018 - meer info

Onderdeel van:
Workshops

Leer een choreografie uit de dans-, muziek-, en circusvoorstelling Ting! van Scapino Ballet Rotterdam door oud-Scapino danser Yannick Wagenaar. Met aansluitend een Q&A met Ed Wubbe, artistiek directeur en choreograaf van Ting! Ervaar Scapino’s unieke bewegingstaal en neem een kijkje in de keuken van Ting! De dansworkshop is voor alle niveaus. Daarna is er een Q&A door Yannick Wagenaar met choreograaf Ed Wubbe. 

Tijdschema

13:00-15:00: dansworkshop (Kennismaking, warming-up, aanleren fragmenten uit Ting! waarmee een korte choreografie wordt gecreëerd met inbreng van de deelnemers)
15:00-15:30: pauze
15:30-16:00/16:30: Q&A met Ed Wubbe

 

Ed Wubbe
Artistiek directeur Ed Wubbe van Scapino Ballet is een van de meest veelzijdige Nederlandse choreografen wiens werk het meest gezien is in Nederland. Met de regelrechte hit Rameau, zijn eerste dansstuk in 1990 als huischoreograaf, breekt hij met de gangbare balletesthetiek en legt hij de eerste steen voor een nieuw imago van Scapino. Als Wubbe in 1992 artistiek directeur wordt begint het gezelschap onder zijn leiding aan de opbouw van een geheel nieuw repertoire. In 1992 zorgt Wubbe met Kathleen voor een ongekende danssensatie. Als in 1993 zijn avondvullende Perfect Skin uitkomt staat er een nieuw Scapino op de kaart.
> lees meer

 

  • Voor iedereen van 18 jaar of ouder
  • Draag gemakkelijke kleding en sokken
  • Geen last-minute kortingen
  • Je kunt ook meedoen als je de voorstelling niet bezoekt.

 

Cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie sluiten