Showponies

Een Alex Klaasen-revue
14 sep
-
15 sep
Data & tickets

Wegens succes twee extra voorstellingen! Alex Klaasen is een showpony. Altijd strak in de vlechten, glad gekamd en de hoeven gelakt. Want more is more. Salinero is er niks bij. Steeds weer hongerig naar een oorverdovend applaus, nieuwe muzikale weides om te grazen en nog hogere hordes om te bespringen, trippeltrappelt dit prijzenpaardje weer in perfecte galop langs de Nederlandse theaters. Maar wie is deze showpony nou echt? Wat gaat er schuil achter al die veren en strikken? 

 

Showponies is een feelgood-revue met een staartje. Een pop-up-spektakelshow over privacy en de tol van de roem. Met daarin een cursus ‘echt-zijn voor beginners’, een musical over hysterische fans, een klucht die eigenlijk een opera wil zijn, een nep-orkest en een suikerklontjes-afterparty met Pony St. Clair. Samen met o.a. collega-knollen Freek Bartels, Daniel Cornelissen en Jip Smit brengt Alex zoals we van hem gewend zijn een avond vol humor, oude en nieuwe typetjes en natuurlijk veel liedjes en dans. Liedjes over niks en liedjes over alles. Kortom: een avondje topdressuur in gestrekte draf. Met vallen en opstaan. Want een showpony must go on. Altijd.

 

‘’Ongekend hoog humorniveau bij Alex Klaasen’’ - Het Parool

 

***** ‘’Moderne revue 'Showponies' is een van de grappigste en muzikaalste voorstellingen van dit theaterseizoen‘’ - De Volkskrant

 

**** ‘”Een identiteitsrevue” een woord dat nog niet bestond, maar het klopt aan alle kanten’ - NRC

 

***** ‘Knotsgek pleidooi om jezelf te mogen’ - De Telegraaf

 

Cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie sluiten