Luxor Musicalkoor

Start Luxor Musicalkoor 2019

Schrijf je in!
wo 31
oktober
Onderdeel van:
Luxor Musicalkoor

We zijn op zoek naar enthousiastelingen tussen de 21 en 80 jaar die het bestaande koor komen versterken. Daarnaast zijn we naarstig op zoek naar meer mannen. Onder leiding van dirigent Robert-Jan Kamer worden bekende en minder bekende musicalnummers ingestudeerd.

 

Tussen oktober 2018 en juni 2019 staan op woensdagavonden dertig repetities gepland (inclusief generale repetitie en showcase in het oude Luxor Theater). De eerste repetitie vindt plaats op woensdag 31 oktober 2018 in de studio van het nieuwe Luxor Theater. De kosten bedragen €375,-

 

Meezingen met het Luxorkoor? We vinden het leuk om kennis met je te maken. Begin oktober 2018 vindt een serie van drie kennismakingsrepetities plaats (3, 10 en 17 oktober). De kosten hiervoor bedragen €37,50

 

Na inschrijving voor het koor of de kennismakingsrepetities wordt er eind augustus contact met je opgenomen met meer informatie. 
 

SCHRIJF JE HIER IN

 

Cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie sluiten