Geweest

  • Geweest
    Za 17 jun 2017 ⋅ 20:00

Russell Howard
Britse comedian voor het eerst in Nederland

De Britse comedian, televisiepresentator en acteur Russell Howard komt naar Nederland. Howard staat op zaterdag 17 juni 2017 in het oude Luxor in Rotterdam. De Engelsman is in zijn eigen land ongekend populair als presentator van Russell Howard’s Good News, panellid van Mock The Week en met zijn eigen standup-shows. De kaartverkoop voor de shows begint op vrijdag 20 november om 10:00 uur via Ticketmaster.

Zeg je Russell Howard, dan zeg je ‘BBC’. De Britse komiek is onlosmakelijk verbonden met de Britse zender die hem van jongs af aan een podium heeft gegeven om zijn talent te ontwikkelen. Al op 24-jarige leeftijd mag hij schrijven en deelnemen aan het radioprogramma The Milk Run en vanaf dat moment is het raak. Twee jaar later gaat Howard er vandoor met twee prestigieuze prijzen op de Chortle Awards en bij het Edinburgh Festival Fringe voor zijn live-optredens.
Maar ook op televisie blijkt de charismatische Howard een favoriet te zijn met optredens bij onder andere Never Mind The Buzzcocks, Would I Lie To You? en 8 Out Of 10 Cats. Het is een opmaat naar zijn eigen ‘Russell Howard’s Good News’ dat sinds 2009 wordt uitgezonden op BBC Three en door kijkers is gekozen als het beste programma op de zender ooit. In de show raast de komiek in een vlot tempo door nationale en internationale actualiteiten en blijkt zijn talent niet onopgemerkt bij het grote Comedy Central. Op die zender mag Howard zich weer meer richten op pure standup en dat wordt net zo gewaardeerd, radiotimes.com noemt de show Howard at his best.

Het is bijna wonderbaarlijk waar Howard de tijd en energie vandaan haalt, want tussen de programma’s door, verovert de Engelsman zijn thuisland met tours waarbij de Wembley Arena en MEN Arena volledig waren uitverkocht. Twee shows zijn op dvd’s uitgebracht die bij elkaar ruim 300.000 keer zijn verkocht. Een ongeëvenaarde prestatie voor een komiek, die zich ook graag inzet voor het goede doel. Howard deed mee met de 2010 Sport Relief Campaign waarbij een team van bekende Engelse komedianten meededen met een fietsestafette van ruim 1400 kilometer.

Howard’s debuut in Nederland is een kans die je niet wil laten liggen. De innemende comedian houdt van sparren met het publiek en krijgt het voor elkaar om lachsalvo na lachsalvo af te vuren. Met zijn messcherpe observaties en goedlachse delivery, belooft het een fantastische avond te worden.

Engels gesproken
Exclusief drankje in de pauze 
Let op: voor deze voorstelling gelden afwijkende voorwaarden
Kaartverkoop gestart in november 2015

 

 

Een voorstelling bezoeken met uw zakelijke relaties?

Bij alle voorstellingen is het mogelijk om uw avond compleet te maken met een arrangement. Meer info

Kalender

Juni 2017
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Genres

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.