Luxor Theater Rotterdam

TITANIC

de musical
di 22 feb 2022 - zo 27 feb 2022
22 feb 2022
-
27 feb 2022

Het meeslepende verhaal over hoop, liefde en ambitie

Titanic de musical is gegarandeerd een onvergetelijke avond uit. Een van de grootste Broadway hits van het afgelopen decennium en winnaar van twee Tony Awards komt terug naar Nederland. Titanic vertelt het meeslepende verhaal over hoop, liefde en ambitie. Deze indrukwekkende musical met iconische muziek, een live-orkest en een 25 man sterke cast komt naar ons toe. Titanic heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijke avond uit! Mis het niet. 

Het verhaal

10 april 1912. Het grootste en meest luxe passagiersschip ter wereld vertrekt uit de haven van Southampton met bestemming New York. Aan boord 1301 passagiers en 941 bemanningsleden. Onwetend van het lot dat hen wacht. Wat begon als een reis vol toekomstdromen, romantiek en luxe, ontaardt in een strijd met het water.

Droom mee met de derdeklaspassagiers over een nieuw leven in Amerika en zie hoe de eersteklaspassagiers zich wentelen in grenzeloze luxe. Maak kennis met reder Ismay die geschiedenis wil schrijven maar kapitein Smith tot wanhoop drijft, en ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale ontwerpfout maakte.

In deze grootse musicalproductie met live-orkest beleeft u de laatste dagen en uren van het meest legendarische schip ter wereld. De musical met muziek en liedteksten van Maury Yeston en een script van Peter Stone won vijf Tony Awards (waaronder de awards voor beste musical en beste muziek) en een Drama Desk Award.

 

  • Koop gerust. Bekijk hier ons flexibele retourbeleid

  Neem voor rolstoelplaatsen contact op met de kassa via: kassa@luxortheater.nl

Cast

Dennis Willekens

Henry Etches

Jordy van Loon

Frederick Fleet

Marijn Brouwers

J. Bruce Ismay

Mariska van Kolck

Ida Straus

René van Kooten

Thomas Andrews

Richard Spijkers

Kapitein E.J. Smith

Wieneke Remmers

Alice Beane