Luxor Musicalkoor

Onder leiding van Robert-Jan Kamer

2018-2019

Onderdeel van:
Luxor Academy

Begin oktober 2018 gaan we alweer voor de vierde keer van start met ons eigen musicalkoor. Het koor bestaat uit ongeveer 50 ambitieuze amateurzangers, met wie we toewerken naar de Luxor Showcase in het oude Luxor Theater.

Het koor is voor enthousiastelingen tussen de 21 en 80 jaar die het bestaande koor komen versterken. Onder leiding van dirigent Robert-Jan Kamer worden bekende en minder bekende musicalnummers ingestudeerd.

 

Tussen oktober 2018 en juni 2019 staan op woensdagavonden dertig repetities gepland (inclusief generale repetitie en showcase in het oude Luxor Theater). De eerste repetitie vindt plaats op woensdag 31 oktober 2018 in de studio van het nieuwe Luxor Theater. De kosten bedragen €375,- 

 

Meezingen met het Luxorkoor? We vinden het leuk om kennis met je te maken. Begin oktober 2018 vindt een serie van drie kennismakingsrepetities plaats (3, 10 en 17 oktober). De kosten hiervoor bedragen €37,50

 

Wegens overweldigend aantal aanmeldingen is de inschrijving gesloten. 

Events in dit thema

Cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie sluiten