Musical Meet Up!

12 - 20 jaar

Onderdeel van:
Luxor Academy

Maak onder leiding van professionele docenten kennis met alle aspecten van het musicalvak. In deze opleidingsklas leer je goed met je stem en je lichaam om te gaan, maar ook hoe het is om voor een groep te spelen en op een podium te staan. De opleidingsklassen beginnen op zaterdag 29 september 2018. De verschillende zang-, spel- en danslessen vinden elke zaterdag plaats in verschillende ruimtes in het nieuwe Luxor Theater.

 

Musical Meet Up (12 t/m 20 jaar)

vanaf 29 september op zaterdag van 13:00 tot 17:30
30 lessen (240 min) - € 540*

  

 

Eerst een keertje proberen?

Je mag op zaterdag 29 september een keertje meedraaien op proef met de eerste les.
Schrijf je hier in voor een proefles!

 

De docenten 

 

Justin van Kampen - Spel / toneel

  

Justin is 29, komt uit Capelle aan den Ijssel en is de jongere broer van actrice Esmée van Kampen. Hij speelde vroeger bij het Jeugdtheaterhuis, volgde daarna de Acteursopleiding van de Willem Nijholt Academie en vervolgens de Toneelacademie Maastricht. Hij is regisseur en beroepsacteur, speelde in diverse films, commercials en theaterstukken.

 

 

 

Merel van Geest - Zang

   

In 2009 rondde Merel haar Master klassiek zang cum laude af aan het Koninklijk conservatorium van Den Haag. Vervolgens heeft zij een tweede internationale master behaald in Music for New Audiences and Innovative Practice. In 2011 is ze erkend als Haags Toptalent. Merel is een all-round zangeres die zowel lied, opera, als oratorium met veel liefde aan haar publiek brengt. 

 

 

 

Suzanne Heijne - Dans

  Suzanne heeft gestudeerd aan de Nationale Ballet Academie in Amsterdam. Daarna startte haar carrière waarin zij danste in vele producties als Titanic, Annie, La Cage aux Folles, Chess, Jesus Christ Superstar, The Sound of Music en Billy Elliot. Ze speelde meerdere malen in Cats, in Nederland, Antwerpen en op West End.
Suzanne geeft momenteel les in klassiek ballet en musicaldans aan de Frans Sanders Academie voor Musicaltheater en Dansacademie Lucia Marthas. 

 

*Kosten voor de opleidingsklassen kunnen betaald worden in één, drie of zes maandelijkse termijnen. Bij een latere instroming worden er kosten in mindering gebracht.

Heb je niet genoeg geld om op les te gaan? Het Jeugdfonds Cultuur sponsort je! Kijk op www.jeugdfondscultuur.nl/rotterdam

Events in dit thema

Cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie sluiten