City Lens

Zintuigen zijn een zeer kostbaar bezit en bepalen de kwaliteit van leven. Onder 1 dak vind je op Coolsingel 215 City Lens, City Bril en City Horen.
 

Het verbeteren van de kwaliteit van het leven is wat City Lens drijft en waar we in 1974 mee gestart zijn. Al ruim 40 jaar blinken onze professionals uit in vakbekwaamheid en inlevingsvermogen. Je kunt altijd terecht bij onze contactlensspecialist voor advies over de juiste lenzen. Al onze contactlenzen zijn van topmerken en van hoge kwaliteit. Wij garanderen dat je de contactlens draagt die het beste bij jouw ogen past. Gebruik onze expertise en vertrouw ons jouw ogen toe.
 

Bij City Bril informeren wij je graag over hoe je het beste uit jouw zicht kunt halen. City Bril houdt zich continu bezig met de laatste mode en ontwikkelingen op het gebied van glas. Onze stylisten kopen de collecties op de beurzen in Parijs, Milaan en New York. Hierdoor bieden wij altijd de meest trendy en prachtige collectie. Wij vinden dat iedereen meer moet kunnen beleven. Daarvoor is onze collectie zeer breed, waardoor iedereen bij ons kan slagen.
 

City Horen biedt hooroplossingen op maat en geeft altijd persoonlijke aandacht. City Horen heeft een royaal aanbod naast de reguliere hooroplossingen. Waar je bij grote ketens niet kunt kiezen uit een hoortoestel, geeft City Horen wel gehoor aan de persoonlijke wensen van de klant. In samenspraak met de audicien gaan we op zoek naar de hooroplossing die het beste past bij jouw gehoorprobleem. City Horen levert alle merken. Persoonlijk maatwerk dus!

 
Om al jouw voorstellingen optimaal te beleven, hebben we voor jou als exclusieve Luxor-gast een speciale korting. Op vertoon van jouw Luxor ticket ontvang je bij City Lens, City Bril en City Horen € 25 korting*.
 

* Vraag in de winkel naar de voorwaarden
* Niet geldig i.c.m. andere acties en kortingen